Fler tapeter m.m.

image366 image367

Kikade på några fler tapeter. Dessa från Duro. Den högra från samlingen Gammalsvenska.
Magnus är inte riktigt ur köpa-kök-chocken från i måndags, så han är inte resonerbar vad gäller tapetvalet just nu. Bara arg och sur och vresig vad man än försöker visa. Tror nog jag ska kunna få igenom min favorit om jag bara låter det sjunka in lite. Försökte förklara risken med fler ränder i köket igår, och då tyckte han plötsligt att vi kanske skulle ha blommigt då… Jaja, han ska få se den lajv innan han säger nej bestämt, om vi inte hittar annat innan dess.

image368

Det här köksbordet är jag lite inne på. Helst hade jag velat ha ett stooooort mysigt köksbord, men det finns inte plats i köket till det. Jag får kanske ge mej och ha "matsalsbord" i vårt nya vardagsrum sen? Vi ska inte ha dom här stolarna iallafall. De ska vara med robusta och utan klädd dyna… Det köper man ditknytbara när man har en svart katt som älskar att ligga på dynor…

image369

Måste visa vår underbara sovrumslampa! Den satt tidigare i vardagsrummet, men har nu fått flytta till sovrummet efter propprenovering. Fin va?

Nu ska jag gå in och tajma videon så jag inte missar kvällens

image370

Jag ska på fikadejt i stan ikväll! Tjoho!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.