Byggrapport – nu närmar det sej!

image306

Detta är på väg hem till oss. Westerbergs Bali blev det till slut. Vi mattade ut oss totalt på alla badkarskataloger, larmrapporter och annat jox, att vi bara beställde ett från nätet! Inte det allra billigaste och inte ett totalt okänt märke.
DHL ringde redan i fredags och meddelade att dom hade det hos sej i Växjö, men att det hade leverans till oss på torsdagar. De undrade om det var OK. Självklart var det OK att dom förvarar det åt oss ett tag – vi har ändå ingenstans att ställa det än… *asg*

Kakel och klinker (grått) och ljuvligt vacker och dyyyyr grön glasmosaik är beställt, men kakelnissen har inte hört av sej för att komma och inspektera utrymmet och berätta när de kan göra jobbet.

Däremot har herr målarkludd (och svåger) hittat hit.

image307

Det har spacklats och slipats och spacklats och slipats, och igår och idag har han målat taken i våra två rum. Idag började han även fixa med taket i badrummet. När man ser proffset i farten är man rätt glad att man har hjälp att göra det. Snabbt går det och bra blir det. Vi hade stått där och duttat än…

Tapeter är beställda också, och en förhandsglädjerapport igår sa att kludd trodde det skulle tapetseras imorgon. Vad vi valde får ni se sen – jag har inte hittat några bra bilder på nätet….

To be contiuned….

3 COMMENTS

  1. Visst är det skönt att ha en ”egen” målarkludd!
    (Vi har en egen kludd (och kusin) vi med)
    Tänk bara spacklingen.. när ett proffs gjort det behövs det ju knappt slipas efter.. jag får ju slipa i en halv evighet om jag försöker mej på =)

    väntar med spänning på se tapeter och sånt

  2. Så härligt att få hjälp av ett proffs med spackel och slipning – det syns såååå tydligt om det inte är ordentligt gjort.
    Spännande med husuppdatering!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.