Jodå, jag är också konstig

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1 – Efter en himla massa års studier och studielån i Lund kom jag på att min drömyrke är…. lyxhustru… Att bara gå hemma och fisa och göra vad man känner för för stunden… Jag lyckades dock kombinera seriöst yrke med denna dröm, genom att starta ett företag som sysslar med "precis vad jag vill" – och jag jobbar hemifrån! (Lappsjukevarning ibland dock). Fiser gör jag däremot inte så ofta… Jag är absolut inte arbetsskygg, bara stämpelklocke-skygg typ…

2 – Jag kan kommunicera med djur telepatiskt. Jag använder mej inte så ofta av denna mediala förmåga, eftersom det kräver för mycket av en ansvarsmässigt (och säger bestämt nej till att prata med vänners djur – det är dubbelt jobbigt, för man vill så väl). Min egen katt kan jag inte snacka med alls (vill inte höra), så där får jag använda mej av snälla kollegor. Jag har fått höra mer än en gång att jag är ganska så trögfattad, när jag missat något väsentligt…

3 – Som liten hade jag toalettfobi. Alla toaletter som inte såg ut som dom skulle var otäcka. På den tiden fanns det en massa skumma offentliga toalettet, bl.a. toaletterna på tåg kan jag fortfarande drömma mardrömmar om. Nu för tiden vet jag att mardrömmar om toaletter betyder att det är dags att vakna och gå och kissa. Då slutar alla mystiska drömmar om översvämmande toaletter, tomma bås med hål i golvet och annat. Känner dock fortfarande obehag på "konstiga" toaletter, där man inte vet var och hur man ska spola direkt osv. Men jag gör vad jag ska iallafall.

4 – Jag älskar böcker, men läser alldeles för sällan! Kan ändå inte låta bli att köpa sånt jag varit sugen på länge. På bokrean kom jag hem med 9 nya böcker, varav 5 var Fogelströms Stockholmsserie och 2 till Magnus (en om knivar och en Liza Marklund). Jag köpte en bok om Münchhausensyndromet "Min mamma sa att jag var sjuk" och ett nytt Filmlexikon – mitt gamla är över 10 år… Kanske inte sååå egendomligt…

5 – Jag kan INTE ha täcket över örat när jag somnar. Kan mycket väl vakna totalt insnärjd i täcket, men örat ska vara fritt när jag ska somna…

6 – Jag är just nu besatt av att hitta anledningar till att jobbiga saker händer, för att förstå vad jag ska lära mej av olika situationer. Det senaste jobbiga som hände berodde på att jag varit orolig och bjudit in det jobbiga genom att oroa mej för att det skulle hända. Det blev självuppfyllande. Måste tänka om, måste tänka om…

OK, kom igen, alla som trodde ni sluppit undan! Nu när blogg.se funkar igen som det ska, är det bara att skriva! Ingen nämnd, ingen glömd.

6 COMMENTS

 1. Ha, ha. Du skulle ha gått på toa på en flygplats (eller liknande) i Canada då. Där finns det självspolande toaletter och min 4-åriga dotter är livrädd för dem. För att inte tala om Japan. Där ska toaletterna ha många besynnerliga och praktiska egenskaper.

 2. Hej Sara!
  Hittade hit via en massa andra scrapbloggar.
  Vad duktig du är,du måste ha hållt på ett tag antar jag?Själv började jag för ett par veckor sen och tycker att det är jätte svårt.Jag håller på med ett album till mina bulldogs prinsessor och de tre sista sidorna är jag faktiskt rätt nöjd med ,så det börjar väll att ta sig.=)
  Hit kommer jag igen för att få inspiration.
  Titta gärna in på min blogg och gör ett avtryck.
  Ha en skön lördagkväll!

 3. Inte täcket över örat… Fram till jag var typ 20-25 så MÅSTE jag ha täcket över örat och tårna, annars kunde inte jag somna! 🙂 Men det berödde på för mycket skräckfilmstittande. Numera kan jag somna hur som helst. 🙂 Kramis!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.