Lite scrappat + lite förvaring

Har varit busy busy och bloggen har glömts bort till förmån för Scrappiz nya blogg. Det har varit så kul att planera och fixa med den bloggen, och vi är ett gäng tjejer som trivs störtbra ihop i redaktionen.
Men jag har scrappat lite iallafall – bl.a. förra helgen på CCn på Scrappiz:

image308

Som ni ser, så låg förra LOns spillpapper kvar på pysselbordet, så dom åkte med på denna. =OD

Sedan har jag scrappat till 3e rundan på Papirgleder (jo, det är faktiskt jag som gjort den).

image309

Jag äääälskar fotot på Eric! Det bara strålar ut hela hans personlighet. En glad spillevink och mjukis, med ett blixtrande humör.

Jag har bloggsurfat lite senaste månaden och ramlat över två bilder jag måste visa här. Tyvärr har jag tappat bort helt var de kommer ifrån… *skäms*

image310

En tjej som erkände utan omsvep att hon var en "messy scrapper" och trivdes så. Visst är det härligt att se vad olika vi är! Jag hade dött om jag hade varit tvungen att försöka skapa i det här kaoset….

image311

Här är någonslags motsats, men lite för puttenutt för mej. Jag är nånstans mittemellan – fixar inte det där med prydnadssaker och sånt mitt bland mina grejer….

Men huvudanledningen till att jag sparade den här bilden är att jag är på jakt efter en hylla/byrå som den till vänster. Principen ska vara sån. En liten nätt byrå (max 25 cm djup) med små utdragbara lådor/korgar av något slag. Den får gärna vara i något ek-aktigt (eller vitt) och lådorna behöver inte vara korgar – det kan lika gärna vara trälådor, tygboxar e.d.
Den vill jag nämligen skruva upp på väggen bredvid toan och ha bindor och sånt i. Lådorna ska rymma 1-2 always bindpaket styck. Jag är så jämrans trött på all tillfällig förvaring av något som helst ska "gömmas undan" och ändå används så frekvent i ens liv…
Någon som har sett något liknande och kan tipsa?

18 COMMENTS

 1. …Lådan,när jag tänker på den ploppar IKEA´s upp…den klassiska som finns i några varianter och är träfärgad..som jag inte minns namnet på…!.
  SEN…gillar dina LO`s,speciellt vårblomser!
  KRAM!

 2. LOn leka båt är helt underbar!!
  känns så lekfull med dom klara färgerna.

  Vårblomster är mer sara i färger och sånt.
  Kul med mönstrade bokstäver!

 3. Älskar leka båt……ja, inte att leka båt alltså, utan din LO! Håller på med scrapliftningsrace för att lära mig göra enklare LO:s utan en massa krångel….din var en sådan. Vad gäller röra eller ordning i scraphörnan är jag mera ordning….vad gäller huset i övrigt är det mera röra. Hm….undrar hur det kan komma sig? Kan det vara så att scrappingen tar så mycket tid att jag inte vill/orkar/hinner städa?
  Ha det bra, Sara!
  Kram!!

 4. Hej Sara!
  Nu är jag här och kikar igen.
  Åh vad fina LOs du gjort,duktig du är.
  Jag är som sagt helt ny på det här med scrapping och även om det inte alltid blir så bra så är det i allafall kul.=)
  Ha det bra!

 5. Hej Sara!
  Nu är jag här och kikar igen.
  Åh vad fina LOs du gjort,duktig du är.
  Jag är som sagt helt ny på det här med scrapping och även om det inte alltid blir så bra så är det i allafall kul.=)
  Ha det bra!

 6. Härliga LOs! Jag är hopplöst pedantisk och jag kan inte skapa i röra, när en LO är klar måste jag städa av scrapbordet innan jag fortsätter och kan hålla med den första bilden där, jag hade inte fixt att skapa i den röran….*ler*…..men tur att man är olika….
  Kramis/Lena S

 7. Vilka super fina layouter du har gjort!!!!
  Ja det är jobbigt när det är rörigt, och det blir rörigt såfort jag sätter mig vid mitt scrapbord ; )

 8. Så fina LOer! Leka båt var ju helt underbar! Jadu, skilda världar i scraphörnan… Min är lik den översta än så länge, men i veckan så ska jag köpa lite hyllor och få lite ordning tänkte jag. Kramis!

 9. hihih jag antar att jag är lite åt messy scrapper hållet, men sen tar jag o städar hur gärna som helst där inne i pysselhörnan… aldrig får jag inspiration som då…
  fast såååå rörigt har jag faktiskt det inte 😉
  ohhh jag som lovat sambon tt spela WOW (tillsammans då) ikväll o jag som är såååå scrapsugen
  *kramen*
  Jenny

 10. Tror att det finns typ sån byrå på¨Jysk…
  Det finns ju lite på ikea med, men inte så fina som de på bilden…
  Alternativt kan du göra som jag 🙂 Köpa ikeas i trä och scrappa dem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.