Helgrapport – scrapträff i Kalmar

Den efterlängtade scraprapporten kommer här. 3 LOs hann jag med på träffen, och då tog denna dubbeln nästan hela dan… Jag var liite segstartad…

image340image341

Steg 1 var när Magnus mätte upp huset i snön i januari om någon undrar – minns ni den lilla stugan?

image342

Karin utmanade mej att scrappa utan något grönt (går det??), med allting samlat i ett hörn och med mycket tomma ytor – mycket luft.
Det blev den här.
Sanna, (eller någon annan) vad heter pappret du sa var din favorit? Det turkos-bruna? Jag hittar inte det någonstans och vill ha med det i materiallistan.
Kortet på Johanna är från en gammal julfest i Lund, och totalt suddigt och misslyckat – tur man börjat scrappa, så man uppskattar även såna här bilder =OD

image343

När den var klar utmanade Linda mej att lifta Karins "färgglada remsor" LO och den utmaningen tog jag gärna, eftersom jag varit sugen på något liknande ett tag. Fick låna lite spill av Karin också (det gula och blå) då jag inte hade så mycket färgglatt spill själv.

image344

En bild från världens bästa träfflokal! Lindsdalsskolan i Kalmar! Vi har alltid kanonfint väder på träffen – men det gör ingenting, för de stoooora härliga fönstren gör att det känns som om vi sitter ute i det fina vädret och scrappar.

17 COMMENTS

 1. Jättekul att se hur ni hade det på croppen och vad du scrappade, tycker att du hann med mycket. Nosis-LO´n blev jättelyckad tycker jag. Härligt vårträd du har gjort! Mönstrade papperet på Kära vän är AL/Rhonna ”Swirled Vines” Kram

 2. ojoj, vilka härliga layouter Sara! O så olika! 🙂
  kram!
  Ska nog försöka mig på en färgglad rems-lo jag med minsann 🙂
  kram!

 3. Härliga LO:sar allihopa, men färgglad som jag är älskar jag noshörning! Kul att se både vad du fick gjort på träffen men även hur det går hemma hos dig. Vi höres!
  Kram!

 4. Superfina LO:s!!! Jag som älskar detaljer faller som en fura för grenen med blommor och blad – supervackert! Försökte nåt liknande för ett tag sen men är inte nöjd än, tack för inspiration att ta tag i den LO:n igen! 😉

  Sen vill jag berömma dig för de otroligt vackra blomsterfotona: hägg, syrén och maskros är väl alltid vackert men ännu vackrare på dina bilder!

  Hoppas att det inte blir allt för varmt och soligt närmsta dagarna så att syrénen håller sig i knopp och du får ytterligare några dagars välbehövlig semester! *Kram!*

 5. Åhh så härliag layouter du har gjort. Gillar den med kvisten som kommer fram över layouten, den är såå fin. Sen gillar jag noshörningslayouten för dess färggrannhet. Kära vän går int av för hackor den heller.

  Kramen Anna

 6. Steg 2-layouten är jag himla förtjust i! Det var tur att anonym svarade dig om namnet, för det enda jag hade kunnat tala om för dig är Autumn Leavez och Rhonna. 😀 Vi fick det i ett toppenpaket av Lina.
  Många kramar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.