Sovrummet

Då fick jag äntligen tummarna loss att lägga upp "inredningsbilder" på vårt nya sovrum, som vi bott i cirka en månad. Det ska upp gardiner – frågan är bara vad? Med tanke på byrån framför det ena fönstret gick panelgardiner bort.

image317

Visst har jag världens vackraste tavla? Jag blev döööökär när jag såg den på en auktion och tänkte att den blir nog dyr…. Det brukar tavlorna jag tycker är snygga bli. 350 kronor fattigare kom jag hem med den – hur lycklig som helst!!

image318

Delar av Magnus deco-trollsamling i fönstret. Bonde-hyllan är lite provisorisk förvaring till allt möjligt nu (bl.a. linneskåp). Skönt att ha en "finhylla" nånstans i huset och inte bara praktiska Billyhyllor överallt.
Jag funderar förresten på att ha 2 höga björkfärgade Bonde i vardagsrummet sen till bar-skåp och vitrinskåp (och björkbillysar med vitrindörrar för i övrigt) . Idag har vi ett inte allt för vackert svart-grått 90-tals-vitrinskåp a'la Haléns postorder, som Magnus nog tyckte var störtläckert när han köpte det… Tack å lov är det slut och halvtrasigt, så det blir lätt att byta ut det.

Under detta fönstret funderar jag på någon slags "sittkista" i samma storlek som en dynbox (eller rent av gammal allmogekista…) där vi kan ha pågående kläder-förvaring. Magnus har störtförbjudit krokar bakom dörren och jag får verkligen SPUNK på klädhögar på stolar! Face it, vi har 2-3 klädbyten igång på man jämt (mys-, vardags och jobbekläder), och det lär vi fortsätta ha. Istället för att tro att man ska hänga in det i någon garderob på någon krok är det ju lika bra att inse hur vi har det och försöka hitta en lösning som passar det istället. Lite samma tänk som tusenfotingarna i hallen.

image319

Garderoberna – tjoho, jag har garderober! Slipper se mina kläder!! Love love love (även om det är en för lite…).

image320

Sista vinkeln av rummet. Överkastet kanske ska bytas mot ett stort vitt virkat som Magnus fick i 35-årspresent av lilla mormor Svea. Men jag tror vi väntar tills det är lite mindre byggstök och damm i huset. Vi kör med det gamla så länge…

Utanför dörren ser ni ingången till badrummet. Vi väntar fortfarande på kakelnissarna – de kommer nog vilket århundrade som helst….

Nu ska jag visa er vårt k-a-o-s också.

2 COMMENTS

  1. Ser jättefint ut Sara. Tavlan var jättefin, säkert väl värd sin lilla nätta summa. Så kul med handmålade tavlor.
    Jag tycker det ser fint ut med bara persienner i fönstrena. Tror att gardiner skulle ta bort för mycket av ljuset. Hade nog väntat till efter sommaren och njutit av det härliga solljuset.

  2. Wow det händer massor hemma hos er nu det kommer säkert bli så himla bra när det är klart eller klart? Blir man nånsin klar ;o)
    Kramis/Lena S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.