Stampat jordgolv (continued)

image333

Kan det vara något kanske? Bilden är tagen den 9e maj, när köksgolvet inte var mer än en jordhög, som katten tyckte var alldeles utmärkt att kissa i (det tyckte INTE Magnus var en lika bra idé…) samt ett hål ner till källaren.

I det här skicket var det transport till toa och kök utomhus.

image334

Sedan ett tag har vi fått inomhustransport igen medlest brädor över balkarna. Detta med brädorna att kliva på har lilla kisen inte förstått dock – han kliver istället i det gula, sjunker ner och slår nästan hakan i balkar och brädor. För minst en daglig inspektionsrunda måste han göra, för att ha koll på vad som händer i vårt hus.

Hålet borta vid fönstret fixade Magnus till i helgen, så även detta är en gammal bild. Där ska vår diskbänkslina stå, så han fixade med avlott och vattenrör innan det lades igen.

Hur det ser ut idag kan jag tyvärr inte visa – för jag är så usel på att fotografera. Men jag återkommer med en rapport senare i veckan. Vi har iallafall ett lager till ovanpå det gula, med värmeslangsplåtar. Dessa går Russin på med viss tveksamhet, och har istället börjat kliva lite mer på brädorna. Väggen till trapphuset är förberedd med reglar i golvet också.

Vi har valt golv – tjohoo!!

Det blev det jag ville ha! Har vi tur kommer det redan idag.

Dalaflodas MaxFura Vit!

image336

Det är borstat så det är lite skroffligt på ytan och alldeles mjuk och härligt! Som ett gammalt såpskurat trägolv. Jag kan inte fatta att jag får ett massivt trägolv i köket – det hade jag inte ens vågat hoppas på!! Det är ju så fiiiiint! Jag trodde såna här skulle gå på 7-800 kvadraten, men det kostar "bara" 450.

image335

Mums!

Edit: Fick precis mobilrapport att kakelnissarna äntligen hört av sej och vill fixa vårt badrum vecka 22. Och att vårt golv troligtvis inte hade kommit idag (eftersom han inte hört något än).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.