…och i mitt sovrum =OD

Glömde ju visa vad mysigt jag gjort det i mitt sovrum, i min långa köksrapport, så det blir ett eget inlägg.

image668

image669

Billig stjärnslinga, 49 kronor på Maxi. Går på tajmer och lyser från 16 till 23.20 ungefär. Mys….

image670

image671

Kastar även in två bilder som visar fröken Gretas fascination för badkaret. Hon sitter gärna som en galjonsfigur på hyllan när vi badar (och jo, hon hade varit i ett par gånger av misstag, men tar det med ro. På mornarna när jag slabbat av mej sitter hon och tittar på vattnet som rinner ner mot brunnen i en halvtimme ungefär. Lika spännande varje gång. Jordiga tassavtryck får vi ofta torka från badkaret också.

Ni som väntar på scrap får vänta lite till – eller kika i mitt galleri (länk till höger). Jag har laddat upp höstens scrap där, utom sånt som väntar på publicering runt om…

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.