En liten katt-tjej bor det hos oss!

Livet med Greta är så underbart! Hon gör varje dag lätt att leva, och det går verkligen inte en dag utan att jag förundras över att hon valt just oss! Totalt "smitten" är jag i denna varelse!!

image567

Detta bildbevis fångade jag i helgen. Kolla kroppspråket på lilla Greta som viiiiiill vara nära stora katten! Russin vaknade till när jag kom med kameran och sträcker lite på sej. Jag vet inte om han sett/märkt/vet att hon är där än, och jag vet inte heller hur situationen slutade.

image568
image569

Behöver min kamera öva först? Tur jag knäppte två bilder efter varandra – får kanske fortsätta med det, om man kan lyckas med skarpljusbilder ute om kameran får öva en gång först… Någon som har förslag på Z3-inställning för att slippa sånt här? Jag kör det mesta på auto, eftersom jag inte begriper så mycket annat, och inte orkar plöja manualer och liknande.

2 COMMENTS

  1. Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.