Har ju glömt mitt scrap från Linköping (bl.a.)!

image575

Denna är bara avslutad i Linköping. Resten gjorde jag på den andra träffen och har glömt ladda upp.

En dubbel med gamla bilder som legat och skräpat ett tag – notera rubbisarna från eventet! Me like!

image578

Annonsutmaning med 4 höga vaser blev remsor bakom kortet istället. Spillmappen och favorithögen användes för urvalet av papper – och snuttarna som blev över finner ni nedan på Greta-Love-LOn… Det kommer att bli en LO till så småningom på historien med prästen också.

image579

Denna gjordes inte heller på träffen, utan som en utmaning här hemma. Scrappizbloggen skulle publicera snabbscrap nu i oktober, och jag antog utmaningen såklart! 30 minuter från start till färdig LO, inklusive fotoval (dock ej scanning, för med min risiga scanner tar det 30 minuter bara det… *tjurar*)
Bilder från Lanzaroteresan igen. Svarta kanterna inspirerat av den begåvade carina! Har blivit ett litet dille just nu, men kommer nog att bli ett grundverktyg så småningom ihop med rivna kanter, skrejpade kanter och chalkade kanter… *asg*

image580

Sparade den "bästa" till sist! Den här LOn vann jag en tekniktävling med! Jag var så lycklig så tårarna sprutade. Helt fantastiskt att stå inför så många människor och inse att många av dom har gillat just min LO på ett bord FULLT med ursnygga alster!!!
Det är inlagt en hel del kärlek in den här LOn, och det kanske "känns". Att få dokumentera sitt barndomshem, även om det är en standardvilla, i ett villaghetto, på en gata där alla hus ser likadana ut, är känslofyllt. Min handritade planlösning är inte särskilt skala-enlig, men det stora hela är med iallafall.
Personlig favoritdetalj: KarenFoster-skruvarna runt plattan Barndoms ligger på – det lyfte hela LOn.
Blombandet fick jag av Karin när jag var hos henne – urmysigt "sammetsaktigt" laserutskuret… Rosen har legat i gömmorna länge, fastsatt på sån ståltrådsstjälk. Till slut tröttnade jag på att flytta runt dom, och slaktade dom istället. Plötsligt var de lite enklare att använda… men bara lite… Malena fick ett bryt när hon såg den, och idiotförklarade mej på stört! Gravt allergisk mot såna rosor visade hon sej vara. Äsch säger jag – jag skräpar på allt möjligt på mina LOs nu förtiden, och tycker det är toppenkul! Och jag vann!!! =OD

9 COMMENTS

 1. Den vinsten var du väl värd! 🙂 Att du sen dessutom gav mig en idé till en LO (för scrappa mitt barndomshem har jag glömt bort) gör saken ännu bättre!

 2. Vilka helt fantastiska alster du har gjort! Jag blir så sugen på att sätta mig ner med mitt nu! Förra helgen var det bröllop på lördagen och sen var det bilvård på söndagen, men den här helgen hoppas jag verkligen att jag kan få lite lugn att sätta mig ner och scrappa och välja ut nya foton att skicka in på framkallning. Tänkte åkt förbi Magnoila i Borås igår, men när jag passerade där var det redan stängt, får ta den turen någon annan dag, den affären är ju helt fantastisk!

 3. ”Vinterstilla” är ju alldeles underbar! Jag har suttit och glott på den jättelänge nu! Och grattis till vinsten förresten! Jättekul! Och välförtjänt. Och behöver du fler rosor så tror jag att jag har ett gäng någonstans, både röda och andra färger 😉

 4. Så fina LO:s! Jag ÄLSKAR det översta fotot på vinterlandskapet…..såå vackert! Vet du om att du precis gav mig stora skälvan? När jag bläddrade ner och fick se den där äckliga råttan (ok då, musen) höll jag på att svimma! Det finns inga värre kräk! Jag tar hellre i en fem meter lång boaorm eller en tallriksstor hårig spindel än i en mus/råtta! Snacka om fobi!

  Grattis till vinsten!!

  Kram Mia

 5. ahmen glömde ju skriva om kyrkan med,den är så vacker den LO n
  gillar historien om prästen som du berättade om på träffen..
  Surar fortfarande lite över att jag missade Axel Lind när vi var i Skagen och kyrkan,men det får helt enkelt bli ett besök till nästa år,frågan är bara om Axel sitter där då…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.