Mer scrap från träffen – DTscrap!

kanske ska dela upp dom lite, så ni kan komma tillbaka flera dagar och njuta… *ASG*

Det första jag satte mej och gjorde var mina första DT-uppdrag. Jag hade fått helt underbara papper och dekosar från septembers månadspaket hos Jommas lilla krypin. Är det Sara-papper, eller vad? Underbara Fancy Pants!

image549

Jag fick i uppdrag att scrappa om mej själv, så jag valde en av de bättre bilderna från Jyllandsresan och skrev ord som beskriver mej på DYMO-remsor. LOn blev såklart så grön som möjligt. Den uppmärksamma läsaren ser också att orange ingår, och jag erkänner rodnande att min hu-fy-blä-färg passar väldigt bra ihop med den lajmigt gröna…
Blomman är urklippt ur ett Cherry Arte-papper som också ingick i månadspaketet – jag målade över de röda fälten med grönt, eftersom det blivit för stökigt med en färg till. Grönt-oranget och blått fick räcka. Rubons och urläckra knappar är FancyPants, liksom de flesta av papperna. Ljusa remsan överst är Cherry Arte.

Ett himla mysigt månadspaket, i två stilar som matchar varandra bra!

image550

Nästa uppdrag var att scrappa om något i min absoluta vardag, och med tanke på hur många timmar jag tillbringar vid min kära Mac var valet enkelt. Jag skrev ut fotot på tangentbordet, som jag först kört med ett filter i Photoshop, direkt på min bakgrundscardstock. Det är en del i min nya utmaning att använda min A3-skrivare i scrappingen mer, eftersom jag tröttnat på att höra mej själv säga till folk som hett längtar efter en A3-skrivare att jag inte använder min så mycket som jag trodde jag skulle innan den flyttade hit…
Rubons, knappar och kanten på en overlay är Fancy Pants. Ticketen kom omärkt, men eftersom det var Cherry Arte och Fancy Pants i paketet antar jag att ticketarna hör till någon av dessa också.

image551

Fancy Pants underbara filt-ark fick jag också med i mitt paket! Gröööönt och fint! Gissa om detta var en snabbis-LO! Färdigutskrivet foto mitt på cardstocken (enligt A3-projektet), filt i hörnen och spillbitar i kanten – klart inspirerad av min favorit-LO hos Linas Älskad, som fortfarande är en stooor favorit!

image552

Sista DT-LOn är en bland-LO. Det oranga snirkliga pappret i bakgrunden är Rhonna Farrers och ingick inte i mitt paket. Inte heller mitt senaste tidens favoritpappers-remsan uppe till höger, som är 7gypisies. Men det underbart grungiga pappret bakom Greta, med streckkoder, scribble och snurklor är Cherry Arte! Journaling-etiketten fick jag också med i paketet. Jag älskar alla såna här text-rute-hjälpmedel!! Äntligen kan man göra något SNYGGT med sin journaling. När jag började scrappa fick man skriva på en ruta cardstock och försöka klämma in nånstans, men jag glömde "lämna plats" för det hälften av gångerna, och fick ofta ta till dold journaling. Det här vill man ju inte dölja! Fram för mer snygga journaling spots!!!

Nu rekommenderar jag dej att skutta bort till min DT-mamma på Jommas lilla krypin och shoppa järnet! Jag garanterar att du hittar något du gillar i butiken! Ett otorligt smakfullt och välvalt sortiment!!

3 COMMENTS

  1. Så snygga LO.s! Älskar särskilt den näst sista, den med fyrkanterna. Verkar annars som om du har fullt upp med Greta 😀
    Tina och jag funderar på att fixa en träff i Torsås nu i höst….hoppas du kan komma!
    Kram Mia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.