Scrapträff i helgen! 2 alster scannade

Passar på att snabblogga 2 av mina LOs från helgen, eftersom jag var inne och supportade Anna-vännen om Scraptoppen i admin. Har inte hunnit scanna fler, för min scanner är seeeeg. Ett par stycken är DT-grejer också, så dom ska först levereras dit.

Jag gjorde färdigt hela TIO LOs i helgen, eller 10 12×12-sidor (en dubbel-LO) och ett finlir från Nopel-träffen (bara stämplade och skrev samt satte dit ett snöre. Jag gjorde ett kort också, men det kommer jag inte att visa, för det var bara…. trist. Jag ska inte göra kort igen förrän jag blir inspirerad…

Det var JÄTTEKUL att åka på Scrapträff i Linköping och träffa folk där uppifrån!

Jag bestämde mej för att verkligen utnyttja tiden att scrappa, så jag gjorde det också! Och vilket stim!! Ville aldrig sluta! Bara börja med nästa LO så fort den innan var färdig! Jag tror att mycket av mina stim blir av för att jag vant mej vid att scrappa på så många olika sätt. Ibland vill jag använda en nyköpt eller nyhittad (i gömmorna) dekoration, ibland vill jag testa en särskild stil eller detalj jag sett någon annan göra, ibland vill jag bara ha en särskild färgskala, ibland ska det gå snabbt och ibland vill jag bara sitta och pula med samma LO i timmar. Samma med fotovalet. Ibland vill jag scrappa en särskild bild, och ibland letar jag upp en bild som passar till det scrappande jag är sugen på just nu. Sen kan jag ibland tycka en massa kritiskt och negativt om mitt scrappande också, som att jag alltid skär papper på ett särskilt sätt, eller utformar LOn på ett särskilt sätt, att allt mitt experimenterande ger ett väldigt spretigt och fladdrigt helhetsintryck eller mer existensiella frågor som vad jag har för nytta av alla mina album sen osv, men såna tankar dränker jag ganska snabbt av hur ROLIGT jag tycker det är att scrappa! Själva skapandeprocessen är viktigare än allt annat som kan störa runt om!!

image547

En gröööön LO om mitt gröna badrum. Lånat QK-alfan av Tinisen och Petra till rubben. Jag brukar vara dålig på att komma ihåg att passa på och låna sånt jag inte har själv hemma…
Den här får vara signatur-LO för den här helgen, eftersom dess smittande kraft var så stor att Malena scrappade massor med gröööööna LOs! Bildbeviset dyker nog upp i hennes blogg också. *skrattar*

image548

Den här LOn får representera mitt nya skräpande. Använda saker, papper och dekos som jag vill använda, som legat länge, och scrappa bilder som egentligen inte är ens nästan scrapbara ur en estetisk synvinkel. Man får titta väldigt noga på den mörka, gryniga bilden för att se den svarta katten i den mörka hallen – ett minne från en analog titta-tryck kameras sista dagar i tjänst… Jag har berättat lite om vad som syns på bilden, och använt utstansat spillpapper till journaling-cirklarna.

9 COMMENTS

 1. Fina båda två, badrums LO n är läcker med sina gröna färger..Och 10 st hjälp vad du scrappade 🙂
  Önskar jag kunde få så mycket gjort med,men kanske beror på att jag låter munnen gå mera än jag scrappar 🙂
  Kul att du kom upp.
  Kram

 2. Oj, vad du var produktiv på träffen! Tänk om jag kunde vara sån på träffar 😀 (hm…pratar jag för mycket på när jag är där? Jag har ju ändå hört att vi kvinnor kan göra två saker samtidigt :D).
  Supersnygga LO:s du gjort!
  Kram Mia

 3. Vad produktiv du varit! Helt underbara layouter!! Älskar att kika in här för jag blir alltid så inspirerad! Kul att läsa om hur du tänker också, känner väl igen mig, så det är nog som du sa att vi tänker lite lika i vårt skapande! Ha en jättebra dag!!

 4. Härligt att du fick gjort så mycket! Är också rätt nöjd med mitt resultat, 7 LOs och 3 kort + lite fixande vid sidan om också som demonstration, fika-framställning och rösträkning. Kul att du kom upp till oss!

 5. Jag ÄR piiinsam!! Kände ju knappt igen dej när du kom fram och hälsade på mej!!
  SUCK!!
  Kan fortfande skylla på att jag är gravid 🙂
  Så nu en stor kram som du skulle fått i söndags juuuu!!
  KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
  Cissi

 6. Så det blev en Linköpingsresa trots allt!
  Kul att höra att du varit så flitig.
  Badrumslayouten är superhärlig! Ska bli spännande att se dina andra alster!
  Kramiz

 7. Hallo!
  Blev så sugen på att insupa lite färg, fägring och nya LO´s. Jag inspireras nog mest genom att titta på vad andra gör. Har tittat en stund på din sida och njutit av allt det vackra.
  Ha en skön dag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.