Vi har en altandörr!

image581

Inifrån rummet

image582

Utsikten genom altandörren igår morse – spegelblank "sjö" (de säger sjön här, men det är alltså hav, eller Östersjön då då…) Ö på andra sidan vattnet… Nä, jag har inte särskilt svårt att bo här… Även om jag har hemlängtan till Skåne ibland så bor jag otroligt vackert med mannen jag älskar, så jag är nöjd!

image583

Färdigt för helgen – en hel del utefix kvar ännu, men skönt att ha kommit såhär långt. Visst blev det fint!! Halvfarligt att kliva ut nu – rakt ner i källartrappen, så handtaget är inte iskruvat på insidan…

5 COMMENTS

  1. OJ.. du har ju jättenära till havet ju!!
    jag har minst dubbelt 😀
    Min pappa sa alltid sjön om havet vid stugan med.. fast med sitt norrländska inlandsmål då.. lät mer sköön 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.