2 nya filmer

Först monsterkatten, som jag filmade igår. Alla som inte trodde hon är ett monster kan ju se själv! Det är taggigt, det hon kör i handen på en, både klor och tänder! Men hon är duktig på att lekslåss, för när man säger "aj" och menar det, eller använder kattspråket och "morrar" så släpper hon direkt.

Jag kom ut och hörde skatorna bråka om något imorse. Nere på gräset låg resterna av en kaja, och jag tog med mej några vingpennor upp till huset och presenterade för Greta. Här undersöker hon bytet. Det är första sekunderna med fjädrarna. Nu när hon bestämt sej för vad det är både bär hon omkring på och gnager vid fjäderroten och har väldigt kul med sitt byte. (och ja, jag tycker katter ska få äta fåglar – det är dom gjorda för…)

3 COMMENTS

  1. Klart katten skall äta fåglar, det tycker jag med! Jag tror att en katt som får jaga (vad det nu än är) och vara ute och bara vara katt mår allra bäst! Min katt tog både fåglar, möss och kopparormar och så fjärilar och skalbaggar. Det var fullt ös på honom när han var ute och sen när han kom in så var han liksom färdig med all aktivitet och var lugn och go och jättekelsjuk!
    Jag längtar så efter en katt, tittar på ungar på Blocket och vill så gärna ha en. Till våren kan jag nog tänka mig att så till på en liten ulltuss =)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.