Dagens scrap

Det blev en LO idag också – en ganska snabb sådan, eftersom jag som vanligt "skulle bara" innan jag satte mej och scrappade.

Idag hoppade några limegröna och lila papper när jag satte mej och kikade på bilden jag ville scrappa. Lila ska ju bli höstens modefärg, och just den här lila var en av mina favoritfärger i början av 90-talet. Hade ett par byxor i skön bomull, som jag köpte i Aten på tågluffningen, i just den här lavendel-lila, så det var inte särskilt plågsamt att plocka fram filtbandet från Queen&Co, som passade perfekt till prismaticsen (scannern gör cardstocken mer rödrosa än vad den är i verkligheten), som attackerade i cardstock-samlarna.

image497

För den som eventuellt är intresserad av symbolik och känslor runt färger så är lila en medial färg. Kronchakrat uppe på hjässan har denna färg när chakrana är i balans. Det är det chakra man öppnar upp för medial kommunikation. Jag har begåvats med snacke-katter som därmed "klär" väldigt bra i denna färg. Russin är bara en fullträff med lila halsband, och när jag stod och valde övnings-sele till lilla Greta fick jag med mej en sån här lavendel-ljuslila sele hem.

Grönt då? Det är kärlekens färg!

Bilderna har ni sett innan.

3 COMMENTS

  1. Vad härigt att du har scrappat med lila, jag älskar lila men det är svårt att scrappa med. Det blev jättebra. Kul med så aktuell scrapping. Har du börjat skriva ut bilderna själv? kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.