Förra helgens scrap.

image541

Så här vackert hade vi det på scrapträffen i lördags i Kristianopel!

Jag fick gjort 4 LOs. Den ena är inte riktigt klar än – den har lite finlir kvar. Så den är inte scannad än.

image542

Jag började med en julig LO om vår julölstradition.
Jag har stämplat swirls på vinyl-thickers – så läckert blir det!

image543

En kissgul 6x12a om Greta i kattlådan. Trogna bloggläsare har sett bilden förr.

image544

Och en LO om fjädervippan – kolla kattstämpeln 😉

Smulan, du undrade om jag skriver ut själv. Ja, jag har börjat med det mer och mer, men jag framkallar också ibland, för det är bra att ha ett ordentligt lager med foton – alltid finns det något man är sugen på att scrappa.

4an följer efter helgen, då den troligen har sällskap med måååånga fler, för jag åker nämligen på linköpingsträffen i helgen! Ska bli såååå kul att träffa mina goa scrapvänner från norr igen!!

5 COMMENTS

  1. Ja jösses, vilken utsikt vi hade på träffen! Jag är så impad över att du hann med 4 LO:s….jag hann bara 2. Din jul-öl-lo är suveränt läcker! Precis som jag sa till dig på träffen önskar jag att jag var lika modig med färger och detaljer.
    Kram Mia

  2. Hej!
    Vilken underbar blogg! Var lite kul att jag hittade den, var ute o snurrade o googlade om Möcklö. Har ju blivit ”Möcklö-särbo” (min pojkvän bor där, o jag bor 50 mil därifån tyvärr) så det är ju lite kul att läsa din blogg om bygget o allt. Ser helt underbart ut! Ha det gott!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.