Ny mobbe = film

Min gamla mobbe var inte lättfilmad med. Det är den nya, så jag har provfilmat lite Greta.

Här är Greta när hon klättrar ner från trästegen. Hon har en särskild teknik.

Det där lätet hon har precis i början är det jag kallar "pjåller" – ett kontaktläte kattungar har, som försvinner sedan.
Idag noterade jag ett nytt läte från henne – lite mer "krävande" "se på mej" än det testade, inprövande pjållret.

Jag är väldigt fascinerad av djurs kommunikation, som ni kanske vet…

Jag har förresten en liten rolig historia från igårkväll. Det kom en iskall kattunge och kröp in under vårt täcke. Hon la sej med alla fyra iskalla tassarna mot min rumpa. *iiiih* Magnus sträckte sej ner och skulle kela henne lite, men de iskalla tassarna flyttade inte. Jag bad honom fiska upp henne (jag låg och läste) så jag slapp få ischias typ. "Jag försökte, men jag fick en massa taggiga tänder i handen då" svarade Magnus… Det är en piggig katt vi har… =OD

7 COMMENTS

  1. Morgonmyser med att titta runt på lite inspirationssidor, bara för att vila ögonen på något medans jag faktiskt tömmer kameran på bilder som jag tog igår. Synd att det inte är riktigt med höstfärger här. Tror knappast det blir det heller utan allt är mest gul/brunt.

  2. Undrar vad Mango säger när han pladdrar! Du får komma hit och översätta. Fast när han säger ”drutt drutt” så gäller det att bli arg på honom om man inte vill vara hans undulattjej. 😉

  3. Så himla gullig du är som tänker på mitt ”mående”! Tyvärr är jag en sådan tråkig person som inte gillar att snacka i telefon särskilt mycket. Maila däremot är toppen :D! Låter detta ok eller skittråkigt?
    Kram Mia

  4. Tjena
    Måndagmorgon och jag har förlagt min jobbiver. Så medan andra surrar om helgens händelser, lyssnar jag med ett halv öra och surfar runt och drägglar över scrapsidor.
    Ha en skön dag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.