Ny mobbe

image515

En sån här tror jag har flyttat hem till mej… Jag är lite impulsköpare av vissa saker som inte är "så viktiga" vad det är för något. Jo, jag har en lägsta ribba, och den visste jag var uppfylld. SonyEricsson har mobbar som går att synka med Mac, det fanns en kamera i den med 2 mp (Magnus har en hyfsad kamera i sin SE, så jag utgår från att denna är det också). Såg inte förrän nu när jag surfade på sajten efter bilder att det är en sån man fäller ut och har sej. Det har jag tidigare varit emot, men jag hoppas det ska funka. Så här löd samtalet hos Telenor-butiken:

– Hej, jag vill ha en ny telefon.
– Någon särskild sort?
– Ja, en grön
– ok, detta är den enda gröna vi har nu.
– Då tar jag den

Jag tappade alltså min mobil inne på mässan. Jag drösslade den i golvet säkert 19 gånger under dagen, eftersom jag gick och trasslade med en jacka och en väska och en påse med inköp. Mobben for ur väskan varje gång jag tog upp plånboken (OK, det var INTE 19 gånger tror jag), så det var bara väntat att den skulle försvinna någongång när jag inte märkte det. Tyvärr blev den inte hittad, eller hittad av någon av det mindre ärliga slaget, för den kom inte till rätta.

Jag passar mej noga för att ha en massa värdefullt i mobilen – allt synkas med datorn hemma (utom adressboken, som jag felsynkade första gången och fick en massa onödigt skit med…) och jag för över bilder jag vill spara med jämna mellanrum, så jag har inte förlorat särskilt mycket data. Bara Gretas rapport-SMS nu då, men det kan jag väl leva med en ungefärlig återgivning.

Mamma kommer att vara mycket glad och stolt att jag övergett Nokia. Fast jag har inte övergett, bara tillfälligt lämnat för att ge den här gröningen en chans. Magnus har som sagt en liknande och verkar nöjd med sin, så vi testar. Snygg är den iallafall.

Orkar ni läsa mer kommer det fler inlägg om mässinköp m.m.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.