Scrap med nytt objekt (och format)

image494

Först en LO från förra helgens cc på Scrappiz. Minst 6 band skulle man använda och jag gjorde en djupdykning i bandstumpsburken. Min "nya" stil är att blanda hejvilt och använda upp mycket gamla sluntar och rester och spill. Här har jag även invigt min nya grööna DYMO, som inte alls passar i sin gröna färg egentligen, men jag tycker den sticker av så där "fräckt" så det blir bra iallafall.

image495

En annan slunt-LO. Hittade en rosa ram från scrapeventet när jag plockade runt bland mina saker. Valde en bild bland mina framkallade och på med lite stickers bara. Hittade även några virkade blommor som jag inte såg förrän LOn var färdig att mönstret gick igen i ramen – jag gick ju bara på färgen! *skratt*
De som känner Eve vet att hon inte alls är ljusrosa-flickig utan en "tomboy". Men jag struntade i det, för jag tycker bilden är fin, och "’nuff said" iallafall liksom.

image496

Dagens scrap är en 6x12a på nya scrapobjektet. Det jag gillar med nya formatet är att det är enkelt att använda spillpapper, det går snabbt, även om man häver på en massa och lite till.

Nu ska vi iväg på kalas, så jag hann bara en LO idag. Kanske fler imorgon om jag inte får ägna mej åt köksgrejs. Mannen har pysslat och byggt idag med jag vet inte riktigt vad – det visar sej när jag kommer in nu.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.