Scrapshoppat på mässan

image516

Här är mina inköp på mässan. Bästa köp: kattstämplarna!

Den gröna väskan köpte jag inte på mässan, utan tvärsöver gatan på Universeum. Låg i en 50%-korg och kostade bara 40 spänn. När jag kom tillbaka på hotellet packade jag upp kitet och det innehöll även en knädyna, en kratta och en spade, trädgårdsvantar och en liten grön sperjflaska – det var mycket för pengarna!

image517

Hmmmm… höll mej visst i en särskild färgskala som vanligt… Bästa pappret: BG Mellow med massa små träd på.

image518

Formas papper och specialpapper. Är väldigt såld på olika journalingsystem – kanske beror detta på att jag alltid haft svårt för att komma ihåg och få med textrutor på mina LOs tidigare, även om jag gärna VILL skriva en del på mina LOs. Nu finns det dekorativa sätt att göra det på – i mängd!

image519

Den här gången blev det boende på Gothia, som jag hade tänkt redan första mässan, men då var det fullbokat. Släpade med mej Magnus på minisemester, och vi var bl.a. på Universeum och ute och åt mysigt med goa vännerna Sanna och Jenny med respektivar på lördagkvällen. Räkmackan tänker vi inte missa för allt smör i Småland nästa gång – så det så!

image520

Utsikten från vårt rum på 16e våningen. Rummet kostade bara 250 spänn mer än ett "hål i väggen" borta på Lorentsberg, där jag och Anna bodde för ett år sedan. (Det var ett "välkommen, kliv in i min säng"-rum som väl gick att sova i, rent och fräscht osv, men inget ställe man gärna spenderade mer tid.) Så jag lägger gärna på lite och får ett njutbart vilorum också – och Magnus utnyttjade det hela lördageftermiddagen med en avkopplande tidning och hade riktig slappesemester – precis som han behövde!

image521

Här laddas kylen med det viktigaste – BUBBEL!

image522

Ljust och mysigt badrum med badkar, som vi bara hann duscha i.

image523

Utsikten från dass! Det fanns fönster i toaväggen så man kunde njut-skita med utsikt över Ullevi =OD Jodå, det gick att dra för också om man vill göra sitt i fred.

Lördagkväll var vi på Pasta+, traditionsenligt, och sedan blev det Skybar, och även där traditionsenligt en Strawberry Daquiri. Sen slocknade vi på rummet.

Mässan var jag på sammanlagt 5-6 timmar. Lite lördag förmiddag, lite innan stängning på lördagen och sedan ett par timmar på söndagen. Det är perfekt att kunna gå lite i omgångar och slippa trängsel för vissa inköp, trängas lite för stämning, känsla och överkomst av åtråvärda saker som säljer slut osv…

Det blir fler mässor för mej! lite drygt 2000 försvann denna gången, men jag har inte scrapshoppat på länge, så det var under förväntan faktiskt….

1 COMMENT

  1. Åh, så du var på mässan! Jag hade tänkt åka dit på lördagen, men så blev min kompis sjuk som jag skulle gått på den med plus att jag var fruktansvärt trött så jag tänkte att jag tar det på söndagen istället. Men då hade jag ingen lust alls. Jag har köpt så mycket material under renoveringen, har ingen koll på vad jag har ens och då kändes det så onödigt att åka en massa mil och så änr jag egentligen hade massor med grejjer hemma, så jag stod över.
    Provade det här med gelstamps igår. Verkar bra, men stämpeldynan jag färgade in med är från Clas Ohlson – se upp för såna! Den saknar pigment nästan och det blir jättedåligt. Gjorde bort mig på det igår, så nu måste jag hitta på något för att rädda layouten, vill ju inte göra om den!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.