Feber och elände, men scrappar på!

Kom hem från Helsingborg och blev sjuk…. Har försökt småjobba lite, men idag slog febern till för fullt. Magnus har världens underbaraste händer när jag har feber! Det är så mysigt när han håller om mitt ansikte med sina svala händer!!

Nu är jag på uppåt-tjack och försöker samla ihop mej lite inför tjejkväll på TV. Tänkte visa lite skojsigt så ni har något att titta på. Har bestämt mej för att babystepa igång bloggandet igen. Istället för att försöka komma ikapp gräver jag där jag står.

image838

Denna gjorde jag på scrapjuntan för en vecka sen. Blev grymt nöjd! Basic Grey-papper blev det visst också!

image839 image840

Denna dubbeln gjorde jag hos SannaM i Alingsås. Använde Lace för första gången.

image841

En annan junta-LO, från en tidigare gång. Denna har lite skumma färgkombos, men så blir det med begränsat material. Om en dryg månad har vi troligen små kattungar i huset, för det är en väldigt knottrig Greta-mage nu. Tänk att hon varit så här liten ulltuss.

image842

Det var dags för en ny namnskylt inför eventet.

image843

Vi blev även utmanade att scrappa ett smycke, vilket jag passade på att göra för ovanlighetens skull! Det blev ett frossande i glitterlim och en superläcker blingbrad jag fått av sötaste Sannan! Ursäkta den suddiga mobbekamerabilden! Vet ni vad? Jag vann andra pris i den här tävlingen! Tokglad blev jag, eftersom alla andra smycken var superduperläckra!!

Nu vågar jag inte visa mer av det jag har inscannat – somligt ska publiceras (*tjoho – äntligen!* och annat har jag inte riktigt koll på om det publicerats eller inte här eller på Scrappiz. Lite snurrigt! En vacker dag får jag kanske koll igen….

Ha en skön Valborg! Jag firar min under en filt i soffan fullproppad med Panodil tror jag.

9 COMMENTS

  1. Visst! Vi gör fler försök. Blev ju lite hastigt och lustigt. Förstod ju att du inte hann koppla vem jag var och det är inte konstigt alls. Det är nog lättare för mig att känna igen dig än för dig att känna igen varenda Scrappiz-medlem. Samtidigt ville jag vara hyfsad och hälsa eftersom jag kände igen dig (och alla andra vid hissen verkade ju redan känna varandra).

    Krya på dig förresten!

  2. Uss Krya på dig i massor! Undrar vad det är för smitta som vi fått på eventet. Jag blev sjuk i måndags jag me.

    Fågelhalsbandet – åhhhh vad det e fint.
    Kramar i massor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.