Alla har hittat hem!

Nu har även lille Greg hittat ett hem. Han och Skrållan har legat på blocket i flera veckor, men så fort jag förnyade annonsen med lite bra bilder och den här filmen på bara lille pillerill rasade det in 2 intressenter i brevlådan. Den första var en familj ute på Tjurkö, och de kom och träffade oss nu ikväll. Dom har till och med en gammal katt som han får sällskap av – han som är så glad för tjuriga farbror Russin! Det kunde inte bli bättre!

Även om jag skrivit att han är leveransklar (trodde inte vi skulle få svar direkt, eftersom ingen nappat innan), så kände jag ändå att han skulle få vara kvar ett par dar till här hemma. Skrållan flyttar på onsdag eftermiddag och är den som är längst i utvecklingen av dom två som är kvar nu. Greg kan säkert flytta nu egentligen, men jag kände ändå att jag ville ge honom ett par dar själv med sin mamma efter onsdag, så nu har vi bestämt leverans fredag på honom.

Jag är så glad att jag lyckades filma den här scenen med hur Greg går och stryker sej mot mamma, för detta har jag mest sett med dom här två, och det är ju så söta ihop, så lika de är.

Jag har en film till som jag är glad att jag lyckats ta, på Skrållans upptäckarsvans, men den är kvar i mobilen, som ligger inne i huset på laddning, så den får jag visa er en annan dag.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.