Scrappat gräs och katter

En LO jag gjorde för ett tag sedan, och blev så nöjd med att jag sparade den till ett sponsringsinlägg om QK-bårderna. Visst ser det ut som om man lagt fotot i en grästuva? BasicGreys läckra "enfärgade" papper och Easers trädstämpel, stämpel-PPad på mönstrat papper, inspirerat av sötaste Emma.

Nästa vända gräsbården vevades igenom blev med blått och turkost sugarcoated-papper mitt i värsta värmebäljan! Gissa om jag ville ha en poooooool! Särskilt efter provbad i grannens fullt tillräckliga för att ligga på en madrass och plaska lite svalkande och njuta av solen! Bara paraplydrinken som fattades.
Me like gräsbården! Gräs är nya scallop (nu fnissar Sanna).

Den här kom till i förra veckan, när jag började bearbeta att kattungarna ska flytta härifrån. Har på något sätt inte velat scrappa kattungebilderna, för då kanske dom "försvinner" liksom… Detta är förlossningsberättelsen. Använt gammalt godingpapper från WildAsparagus. Så kul att använda alla gamla favoriter!


En framvärkt dubbel, som bytte riktning rätt många gånger innan jag var klar. Bakgrundscardstocken slutade passa för ett antal papper sedan, men eftersom den värmer upp värmen i bilderna fick den vara kvar ändå. Jag orkar inte försöka byta ut den. Jag blev nöjd i slutänden, den säger vad jag ville att den skulle säga, och jag gillar detaljerna. Ännu ett gammalt WA-favoritpapper också.

8 COMMENTS

 1. Nej, gamla bloggen är inte försvunnen utan fick bara en något annorlunda adress när den återskapades: http://emmascrappare7.blogspot.com/

  Jag jobbar på att samla alla (tre) gamla bloggar på ett och samma ställe, så jag har inte brytt mig om att rätta till adressen…

  Så mycket fint du har gjort, blir ju alldeles tokinspirerad och vill inte sitta kvar på jobbet en minut till.

  Kram

 2. kom på att jag nog inte har bloggat Easerlayouterna, men de finns i mitt galleri på Scrappiz. Har hunnit återskapa en del så just den layouten finns i galleriet.

  Kram

 3. Sara – tack för hälsningen i bloggen på min 25årsdag :-DDD

  Underbara foton och jag gillar också grässtämpeln!

  kram från det unga skrället… ;-DDDD

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.