Skruttarna och OS

Dags för lite kattungegodis igen!
Kisarna växer så det knakar, och blir mer och mer självständiga. Greta pysslar och tvättar dom lite, men har klippt nästan allt tuttande, vilket även märks på uppmärksamheten vid mat-stationen. Jag har inte sett något tuttande sen i förrgår när dom fick sej en snabbslurk, och Mephi har inte tuttat sen Stina flyttade.

Skrållan och Greg är väldigt fascinerade av OS på TV – här tittar Skrållan på simning, sittande på soffbordet, som hon inte får. Kunde inte låta bli att knäppa en snabb bild innan jag lyfte ner henne från bordet.

Skrållan har fått en ny matte, och ska få en kattkompis, också tjej, som heter Vesuvio och är någon vecka äldre bara. Jag antar att hon la stoppvibbar på alla andra som spanade in söt-trollet innan, eftersom det tog ett tag innan vi fick svar på vår annons. Hon ville hem till Sandra!

Denna skulle nog varit på högkant – ni får luta på huvudet. Hon älskar att klättra och klänga, och har börjat prata en himla massa småpluddrande, pipande och andra gulliga läten som hon testar för att se vilken respons hon får. Idag stod hon till och med utanför min stängda kontorsdörr och kallade att hon ville bli insläppt! Alldeles själv ute på upptäcktsfärd med söta upptäckarsvansen! På det viset är hon väldigt lik sin mamma, och jag tror nog hon är flyttklar i helgen när hon passerar den magiska gränsen.

Det är den här snyggingen också, som tillbringat allt mer tid för sig själv senaste tiden. Jag älskar Mephiztos muskliga kropp, han är en stark och tuff liten rackare!

Dom här bilderna är från i fredags, när jag körde en rejäl fotosession krypandes på golvet och fick många överexponerade, kattungerörelsesuddiga bilder och det hängde klasar med kattungar i kameraremmen. Ett under att jag fick några bilder som var något att ha!

Den här lille glade killen har inte hittat något nytt hem än, och vi ska uppdatera vår blocket-annons en gång till nu. Killar brukar ju vara lite lättare att få sålda, så vi har gott hopp än om att lille klompe ska hitta ett nytt hem i omgivningen! Vem kan motstå honom? Han sprattlar alltid runt med en glad krok på svansen, och är den som håller humöret uppe på hela huset! Igår kom han på att man kunde promenera omkring uppe på soffryggen och slicka Magnus i håret. Det var inte poppis!

Här busar han med Mephi (utanför bild) på fotostunden i fredags.

I torsdags kväll hade Greta ett förgiftningsförsök av kattungarna! Hon kom in med en padda till dom, som såklart var hemskt rolig att peta på och leka med. Jag hittade Greg sittande i köket med munnen full med fradga. Fick söka lite på nätet, eftersom jag vet att paddor är giftiga, men det verkade bara vara skrämselgift. Hittade bara info om att hundvalpar brukar komma med löddrig mun och inte röra fler paddor sedan. Vi höll koll på honom, men han verkade pigg i övrigt. Paddan tog jag i ett par handskar och bar ut, och han kväkte tacksamt när han försvann in i en buske.

Vi har även fått rapport från Stina/Tessie, som har det finfint i sin nya familj, och redan börjat utforska omgivningarna för blivande råttrundor!

Själv kikar jag på artistiska sporter på OS så mycket jag kan! Gymnastiken har varit kanonbra, idag lyckades jag spela in 2 timmar konstsim, jag har kikat lite sporadiskt på simhopp och har siktet ställt mot att inte missa rytmgympan, som jag inte sett på evigheter. Jag antar att jag får sällskap av Skrållan. =OD

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.