Favorit-LOs 2008

Jag vet inte vad som hände, jag har någonslags block just nu, som jag hoppas ska lösas imorgon när jag har scrapdejt med grannen. Jag känner inspirationen komma krypande, men jag får inte tummarna loss!! Här kommer iallafall traditionsenligt årets 10-i-topp som jag sett börjat dyka upp här och där i bloggarna på rundan, och alltid är lika kul och inspirerande och nostalgiskt och glatt påminnande om gamla favoriter!!! Här är 2006 och 2007. Haha, när jag letade upp och kikade igenom mina tidigare listor upptäckte jag att jag alltid ber om ursäkt för min tillfälliga scrapblock runt jul-nyår… Det är ju också en bra lärdom, det brukar vara så här! Ser också att jag har favoriterna grundade på färger och känslor mer än grafiska mästerverk… =OD

Mitt spillbitscollage som är såååå läckert!

Sidan blev ungefär som den såg ut i huvudet när jag tänkte den och har precis den känsla jag ville att den skulle ha – tänk vad man kan göra med ett foto som höll på att hamna i papperskorgen…

Skapad under extremt trevliga förhållanden med trevligt sällskap om en av mina käraste vänner – kan det bli annat än bra?

Färgerna, känslan, bilden…. kärlek

Viktig dokumentation *fniss* och uuuunderbara färger… Söta fåglar *kär*

Mina älskade kisar – blev bara mys-nöjd med denna!

Gamla tråkiga analogkamerakort som räddades med perfekta dekorationer! Ibland älskar jag att scrappa lite extra mycket.

Egentligen en dubbel, men jag visar förstasidan här. Gjord efter en annonsutmaning och jag vill sjunka in i sidan på något sätt… Färgerna igen…

För att jag vill ha med min älskling här också, och den här sidan blev jag också extra nöjd med, budskap, färger + att jag scrappade den med nära och kära som sällskap!

Den här får avsluta och symbolisera min period av scrappanade med gamla favoriter – i det här fallet det underbara cbx-pappret, chipchatter-chippisar och band…

9 COMMENTS

  1. "Lördag" är såå fin!! Älskar det papperet, och tycker att det det är ett underbart tema du har valt att scrappa om! Vardagsrutiner/vardagsmys när det är som bäst. 😀

    Gott Nytt År!

    // A.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.