Förra veckans alster

image759

Ett foto som legat och skräpat – från analogkamerans tid. Nu smackade jag på det på en LO och skrev om hur det kom sej att jag blev fågelskådare en gång i tiden. Kan bli mer på detta temat. Om ni undrar hänger den här pippin i mitt tak, så jag är inte så duktig fågelfotograf…. Påbörjade den förrförra helgen, men det tog tid att skriva. Rubriken satte jag dit på juntan förra tisdan inne hos grannen.

image760

Denna pysslade jag ihop på juntan. Jag ryckte ett foto i mappen jag hade med mej, för att visa hur jag brukar skära till fotomattor, därför blev det ännu en Kolmården-LO, men nu är dom snart slut, jag lovar…. Note to self: framkalla inte alla lyckade foton från alla dina djurparksbesök – tråkigt att scrappa i längden, och det ligger så bra så på datorn…. *fnissar* Resten på LOn är "utsorterat som jag aldrig använder, som de kan frossa fritt i på juntan" + spillpapper. Rätt OK kombo iallafall… =O)

image761
image762

En dubbel med bilder som legat läääänge i mitt fotokuvert. Jag har scrappat en av dom tidigare, som en av de första grejerna jag gjorde som DT hos Lina… såååå länge. Jag mindes inte riktigt om det hette lyckeå eller lyckå, så jag knallade in till Magnus och bad honom googla. Men nu blir det nog snart så att man wikiar istället, för nästan allt vi googlar ger en bra träff på Wikipedia…. Den här träffen var så bra, så det stod med hela historien om ruinen, lite svenskdanskhistoria m.m., så jag klottrade ner den också. Denna dubbeln gjorde jag på kvällen när tjejerna åkt hem och jag fortfarande var full av skapar-energi.

image763

Man kan inte tro att jag fick 260 bilder från Crimson på fredagen, för jag fick något slags fjantryck och ville bara scrappa undan gammal smörja istället… Här är en dag och en kvällsbild med utsikten från värdshusfönstret i Stavsjö, där vi bodde när vi var på Kolmården…

image764

Den här annonsen ligger ute på Scrapinspiration och jag ville genast scrappa den.

image765

Började med den i lördags, och det blev en samling av resterande kolmården-bilder, så nu tror jag faktiskt de ska vara slut….

Sedan scrappade jag 2 LOs till, men dom var så snygga, som dom får gå en vända till svenska tidningen och hoppas på tur i mailhanteringen….

Nu ska jag ta mej ett varmt bad, sedan blir det fika och semla framför boxens inspelade Roomservice.

10 COMMENTS

 1. Åh,vad härliga layouter du har gjort! Jag blir så sugen! Den senaste tiden har huset och trädgården tagit en del tid, men kanske kan det bli lite scrappande i helgen! Problemet är bara att mitt scrap-rum inte har något element – KALLT! Så jag får köra med bilelement ett par timmar innan jag planerar att gå och sätta mig där. Har gjort några layouter från sovrummet, de ligger på min blogg, kolla gärna in! Jag jobbar ju på en hus-scrap och nu är tema sovrum så gott som färdigt. Jag vill inte tänka på hur många bilder jag har att scrappa från husrenoveringen! Skall iväg på lunchen idag, det blir både InEx här i Göteborg och Panduro så får vi se om jag kommer hem med ännu mer material. Jag har redan så enormt mycket, men det är ju så roligt att köpa!

 2. Vad mycket fint du har gjort, annonslayouten blev jättebra! Skönt att få undan lite äldre foton så är du redo att hugga in på nya högen sen. Ville bara kika förbi o hejja på min kändisvän *L* Det var allt lite taskigt av dem att beskära bort din layout från bilden. Kul att se dig dyka upp i tidningen sådär 😀

 3. Å vilka härliga naturfoton! Och fint scrappat också!
  Det var ett tag sen jag kikade in här, så jag har helt missat ditt skrubbande-men så inspirerande 🙂 Jag har under ett par dagar nu läst igenom allt du skrivit i ämnet och genast börja shina sinken (älskar det uttrycket, det låter som en rolig sak att göra), swischa badrummet (eller vaddet heter) på morgonen och decluttra ett par minuter då och då. Det verkar jättebra med zonindelning och listor och grejer, jag tror det kommer funka för mig också.

  Kram!

 4. Hmmm, jag lägger märke till att det inte bara är grönt på dina LO’s… Vad har hänt, mår du inte bra?

  Vad det gäller ditt kreativa städande är jag rädd för att det närmaste jag kommer en städ lista och zonindelning är;
  1. Ta fram dammsugaren även om du glömt hur den fungerar.
  2. Zon ett 3 rum och kök.
  3. Håll rent köket varje dag.
  4. Städa alltid badrummet varje dag

  Noggrannare än så blir det nog aldrig i det trisiska huset.

  I bow in aw!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.