Mer scrappat

Nu har lite av mina jobb-LOs publicerats, så jag kan visa dom här också.

Först ut mina sista DT-layouter för Jommas lilla krypin. Jag hoppar av teamet för att jag kände att det var dags att gå vidare och scrappa eget igen. Jag har inte känt någon större press med jobbet hos Jommas, och jag tycker Bodil har kanonbra smak och känsla för vad som är snyggt och vad som ska bli poppis. Butiken satsar främst på månadspaketen och lite gästspel av särskilda produkter.

Här har jag scrappat med det lilla månadspaketet i januari – Jenny Bowlins bruna serie med lite Basic Grey Two scoops-kryddor.

image739

Äntligen kom jag mig för att scrappa med bara ett oregelbundet papper som bakgrund. Lustigt att mitt DT-paket damp ner i lådan med ett sånt papper dan efter jag gjort ett gallerival i Scrappizbloggen om hur dålig jag är på att använda mina skojiga kanter-papper….

image740

Hittade denna söta bild på Magnus systerson Eric och hans mormor plockande smultron. Tyckte den passade bra till färgerna på Twoscoops.

image741

En experiment-LO om mina sömnsvårigheter under stressiga perioder.

image742

En LO gjord till Scrappizbloggen, där jag fick testa Bazzills nya In Stitch’z-serie. Perfekt för mej som vill ha snabba resultat, och själva skapandet är viktigare än hur jag skapar. Jag hänger inte upp mej på det handgjorda hit och dit, använder gärna genvägar för att få ett resultat jag blir nöjd med. Skapandet blir inte "finare" för mej för att jag gjort hålen själv efter eget huvud. Alltså är mallar perfekt!

image743

Broderat med In Stitch’z-mallarna, både i rubrik och en pil på fotona. Fotokollaget har jag gjort med ett himlans bra program, som ni kommer att få höra mer om.

image744

Lekte med scallop-kanter och broderade i in stitch’z-cardstock till ett kort också. Fick använda lite av mina härliga garner, och känner att det kanske är dags för en garnomanperiod igen.

2 COMMENTS

  1. Här var det minsann en del scrappat jag inte sett! :)Tycker att alla är skitsnygga och jag ser att du har lekt loss lite med din stil, väldigt inspirerande. Insomnialo´n blev ju hur bra som helst, uplägget och fotona är urläckra! Kram o söta drömmar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.