Min topp-10 2007

Det är så roligt att surfa runt och kolla på allas topp-10 när jag får en sekund över. Därför bjuder jag på min lista också. Här är listan för 2006.

Alla som sitter och väntar på Skrubba-coachen – det kommer! Har baralite mycket annat just nu. Shina sinken med er bara! =OD

LOs i någon slags ordning 😉

image712

Älskar bilden, chippisarna, färgkombon brun-ljusblå

image713
image714

Knas-LOn måste såklart vara med! Känner igen veckoschemat – så ser det ut nu ungefär, och har sett ut sen strax innan jul. Jag hoppas jag hanterar denna jobbtoppen bättre än jag gjorde med den avbildade, för det tog ett tag att hämta sej efter den. Positivt tänkande är medicinen, inte fastna i "jag borde kollapsa snart"-tankar och "tar det aldrig slut?!?". Det är svårt att ha företag, och balansera att ha jobb och att ha mycket jobb. En anställd har alltid något att göra när man går till jobbet på måndagen. En företagare måste "se till" att det finns något att göra på måndagen. Att växla läget i hjärnan och förstå att "att ha jobb" är bra, och inte bli stressad, utan kunna rada upp arbetsuppgifterna, prioritera och må bra. Det är det jag kämpar med, 3,5 år in i företagandet.

image715

Gillar de klatschiga färgerna och less-is-more. Inte ofta jag gör det om jag inte blivit utmanad eller tävlar eller så. Då kör jag bara på i mitt "gamla vanliga".

image716

Busiga dekorationer, favoritpapper och en lyckad bild. Gillar!

image717

Mumsiga färger och bilder jag velat scrappa länge – även starten på mitt nya DYMO-dille.

image718

Känslan av mitt nya badrum tyckte jag att jag lyckades förmedla bra här – jag älskar mitt badrum! Just nu pågår dörrprojektet som har små chanser att lyckas. Jag vill ha en dörr med fönster i, och de hade en på Cheapy med fönster nästan hela vägen ner. Den behöver målas + att fönsterglasen såklart behöver insynsskyddas med någon lämlig film (men detta är ju superinne nu, så det ser jag inte som några problem att få tag på). Tänk er själv! Ljuuuuus ut i hallen och vad mysigt det ser ut på kvällen med dimrat och bad-blockljusen tända. Känsla! Mys! Varför inte? Sambon tycker inte dörren är "fin" och tycker inte den passar på dass… =O(

image719

Denna var så kul att göra, blev så mysiga färger, sköna detaljer och jag blev bara väldigt väldigt nöjd! Sedan blev jag toklycklig när jag kammade hem en tävling med den också i Linköping!

image720

Min variant på clear, med krispig sugarcoated cardstock, sisalmatta och mysiga filtband!

image721

Nya scrapobjektet Greta får också vara med med denna o-Sariga LO i oväntade färger. Vackra tjejen!

image722

Bilderna (som jag inte tagit själv), färgerna, känslan…. Hemma!

4 COMMENTS

  1. Du har verkligen scrappat mycket underbart under förra året! Speciella för mig är verkligen LOn med veckoschemat och Russinlayouten som är scrappad på sisal-bordstablett eftersom jag såg dem växa fram är du skapade dem! Ser fram emot ett härligt nytt scrapår med många roliga träffar! kram

  2. Å vad härligt att kika på din fina top 10. Det är alltid inspirerande att se att du verkligen dokumenterar så mycket med din scrapping och jag vill ta efter så småningom. Det har smugit sig en hel del färger in på listan förutom grönt ser jag *S* Fjällpappa är fortfaranade en stor favorit som gått står sig in på 2008 också. Är fotona på layouten längst ner från där dina päron bor? Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.