Stimmar – jag borde få stimpengar!

Januari har börjat med en scrappig rivstart för mej! Jag bara bestämde mej för att scrappa mer, lyfta från datorstolen lite oftare och flytta 1,5 meter sydväst.

Några LOs är jobb, så dom får ni inte se förrän de är publicerade där de ska. Här kommer annat.

Jag kan passa på att tacka för made my day-awarden jag fått från några av mina bloggläsare! Tack! You made my day! =OD Jag skickar vidare till alla på min bloggrunda! Ni är många!!

image731

Jultecken – gjord med jul i huset fortfarande. Mellandagarna kom denna till vill jag minnas (även om den inte scannades förrän 4 januari). Här har jag använt programmet ComicLife, som Lindzi rekommenderade i sin blogg, till att göra fotocollaget innan jag printade ut det. Snabbt och smidigt – me liky! När man gör såna här småbilder kan man använda mindre lyckade foton också, eftersom det inte gör något att en eller 2 av 9 bider är lite suddiga, konstiga i färgerna eller vad du vill – tycker jag!!

image732

En terapi-LO som jag scrappade ihop efter en lite tuffare period. Jag utmanade perfektionisten i mej och vräkte på snygga papper som egentligen inte alls passar ihop. Ni ser att självkänslan behöver en del jobb till eftersom jag var tvungen att ursäkta den 😉 Jag shoppade en massa text-grejer av Karin via en privatannons på Scrappiz, och det var bl.a. massor med såna här livsklokskaper från både DaisyD och October Afternoon. Eftersom jag inte har något emot engelska i mitt scrap fick dom gärna flytta hem till mej. Där är massor kvar, så det blir nog mer terapiscrap, i bästa Smulan-anda!

image733

Fick en utmaning av Sanna i mellandagarna att använda något jag nyss fått/köpt. Jag brukar vara bra på att använda mina ny-saker. Har dom gärna framme ett tag innan de flyttar in i sina förvaringar. Jag plockade fram de fina kattiga knapparna jag fått av Jenny i julklapp (tack söta!) och gjorde en LO om vår kelgris. Så gott som alla papper var nyalevererade också – har småshoppat lite under december!

image736

En snabbis jag knåpade ihop igår. Den urläckra filtgranen satt limmad på plyfa, en på varje sida, med en liten fot. Låg i fyndkorgen på Maxi och finns i vitt och julrött också.

Sen var visst resten jobb och submittat – påminn mej! =OD

Jag har 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 LOs till att visa!!

5 COMMENTS

  1. Vilka fina layouter, speciellt den om att läras ig älska sig själv.
    Den är helt fantastisk fin och det är ett kanonfint kort på dig!
    Åh visst är det så att det är inte alltid så lätt det där : att älska sig själv.Man måste jobba hårt på det ibland!

  2. Men oj Sara, vad du har skapat :-). Härligt fina lo´s. Att älska-sig-själv-LOn föll jag för lite extra, superfin och ack så viktigt budskap.

    Trevlig helg,

    Maria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.