6+1 layouter

Jag har städat och rensat i min mappvagn. Ny organisation av mina mönstrade papper. Jag hade tidigare organiserat efter tillverkare, men det blev ohållbart till slut – särskilt efter att jag rensat ut en massa papper i våras och vissa mappar nu bara innehöll 2-3 papper. Dessutom växte min favohög över alla breddar, eftrsom den även innehöll "nyköpingar" som aldrig sorterades in.

Nu har jag sorterat efter mönster/tema/känsla/färg istället. En väldigt subjektiv sortering som känns bra såhär långt. Favorithögen finns kvar, men har börjat om från början så den är inte lika tjock längre.

Jag trodde jag hade stenkoll på mina papper och bara hade papper jag ville använda i min mappvagn i våras. Ändå kunde jag sortera ur tjocka buntar som kunde säljas på scraploppis… Och nu tog jag ett seriöst tag i mina darling-högar Chatterbox och BasicGrey också vid denna rensningen. Jag har iofs varit väldigt duktig med Sannas BG-utmaning (varannan LO med BG i år), men jag hade ändå väääldigt många papper som kanske aldrig skulle användas. Bättre andra får glädje av dom istället.

Givetvis stötte jag på problem direkt när jag skulle leta upp detta prickiga pappret som jag visste att jag ville scrappa. Det låg inte i den prickiga högen… utan i favohögen. Så det finns fortfarande risk för svårigheter, men vi tar det som det kommer.

Scrappade denna förra veckan efter papperssorteringen. Jag ääälskar chatterbox färger och Bazzills corduroy-cardstock.

Sedan var jag då på träff i lördags och knåpade ihop hela 6 LOs!

En knas-LO som uppvärmning, med både guldig overlay, punchinella och glittriga garnbollar. Svårinscannad pga de utstående garnbollarna.

Fortsatte på det knasiga materialanvändandet och använde en Creative cafe-filt som bakgrund och lite roliga gåvor. Bladbandet fick jag av Smulan i fölsepresent och den röda foamramen från Sanna och Jenny. Nyckelpiga och falukorvsträd-braden köpte jag av Landstoken på träffen.

Den breda gröna spetsen har följt med i lådorna på många träffar. NU skulle den användas. Kombinerade den med en crackle-målad platta, de underbara gel-a-tin-blomstämplarna och en garnsnutt.

Ännu en liten grej som följt med sedan scrappandets första tid – en underbart söt, sliten brosch med avfilad baksida. De små blå förgätmigejerna passade perfekt till den blå Chattebox-cardstocksbakgrunden. Mönstret på bakgrunden kändes tapetig, och tapeter saknades ju verkligen på de råa timmerväggarna.

Jag bara slumpvalde foton på den här träffen. Jag gjorde misstaget att framkalla många bilder häromsistens. Men jag tröttnar så snabbt på bilderna. Så ibland får jag "bara scrappa undan" lite bilder för att inte blir för uttråkad.

Ibland behövs det inga ord…
Fnissade lite när jag skrev materiallistan på baksidan. Wild Asparaguspappret, som låg i favohögen och stack ut en bit och var ivägen, så det var huvudsaken till att jag valde att scrappa det + att jag såklart gillade färgen… det hette iallafall Handsome! =OD Trädstämpeln är Pink paislee och jag fick de söta stämplarna av Marie och Kristina ihop med några rullar punchinella! Det är så roligt att fylla år när man är scrappare! =OD

Tråkbilder… Snygga miner på mej och magnus och blaj blaj, men ibland behöver man scrappa även dessa dokumentationsbilder. Här är vi inträngda allihop i vår nästan utrymda vardagsrum och firar Magnus i november i fjol. Inte så somrigt som det blommiga pappret antyder alltså. Weave-cardstocken som jag missat att det fanns en i en så klatschig färg, heter Strawberry och matchade Elias grön-röd-randiga tröja perfekt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.