Scrappat och bloggar direkt =OD

Eftersom världen är tyst, tom och öde (hoho, är alla konstant på stranden nu??) och jag är gräsänka som vanligt när det är BigMeet i Västerås, så har jag pysslat lite de senaste dagarna. I vanliga fall blir jag lätt komatös när Magnus lämnar mej för flera dar, men i år bestämde jag mig för att pyssla mej ur koman som ni märker.

Försökte läsa lite i Scrapbook trends idag, men blev akut pysselsugen istället, så det blev för inventering av fotoförvaringen. Jag slängde massor med surdegar och dubbletter som jag bara kände att jag inte ville scrappa någonsin. T.ex. bilder från grillkväll med kollegerna i Ronneby… Hade jag trivts där och tänkt tillbaka med glädje hade det kanske varit kul att scrappa dom, men nu, 7 år senare ser jag bara dumma gubbar och tråkiga kärringar (ett undantag för tjejen som gav kloka råd i början av mitt och Magnus förhållande, som jag känner tacksamhet för än idag!). Varför ska jag scrappa dom bilderna?? Skitdåliga grådaskiga titta-tryck-kamerabilder dessutom, så inte ens vyn var något att skryta om… Nä, jag slet dom i småbitar och kastade, och det var en riktig lättnad!

Under avdelningen gamla bilder som jag bläddrat förbi många gånger innan låg lite gamla Kulanbilder, från när Johanna var på besök med Essan som skulle opereras. Jag beskar bilderna på Russin och Essan rätt rejält, och skar bl.a. bort Johanna i kanten på ena bilden. Men jag kunde inte förmå mej att kasta henne i papperskorgen, utan scrappade den gamla bilden istället. Den är nog tagen 97-98-nånting… Inspirerad av vänskaps-LOs i ScrapbookTrends skrev jag ner vår historia från när vi träffades på mattekursen i januari 1992 tills nu. Nu är den historien berättad. =OD

Passade på att räkna igenom och uppdatera min ticker också på skoj (se underst på förstasidan, om du kom hit med direktlänk). Jag ligger hyfsat till för att nå mitt "mål". Jag tar inte så allvarligt på målet, det är mest uppsatt för att kolla hur mycket jag scrappar i förhållande till ifjol. Jag verkar hålla en hyfsat konstant scraptakt.

Ni som inte varit här och läst för att ni bott på stranden en vecka eller så – det finns fler inlägg nedan! Rätt mycket scrap och liiite kisar. Nu ska jag gå in och pussa på dom små och kolla lite på TV.

6 COMMENTS

  1. Skönt att ta tag i lite gamla bilder, jag har såna också… såna jag blänger lite på ibland, sen försöker jag låtsas att de inte finns. Egentligen inget fel på bilderna som sådana, utan… det är nåt annat som jag inte kan säga riktigt vad det är. Just nu är det mycket scrap om huset för min del, och det är väl visserligen roligt, men jag börjar tröttna lite, kanske därför jag har svårt att sätta mig även om jag har lust, så jag funderar på att ta några andra foton än just renoverings-foton och scrappa med ett tag, det finns massor, så egentligen är det väl bara att sätta igång…

  2. Förresten… glömde en grej =)

    Tyckte den där historian som du skrev ner blev väldigt fin, och så bara ett litet kort. Roligt att layouter inte alltid består av en massa foton och dekorationer, jag tyckte den här layouten var väldigt väldigt fin!

  3. Oj vad du har skapat! Jättefina allihop. Gillar extra mycket den med mycket text! Jättefina layouter hade du med i scrapbookingmm också! Extra omtyckt av mig var den med din brosa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.