Scrappeti-scrap

Jag scrappar vidare!
Igår fick jag en utmaning av Sanna som var riktigt svettig – men hon fick en lika svettig tillbaka *flin*
Detta är resultatet av min "använda rött och lila"-utmaning. Inte två favoritfärger, men ingen sa att jag INTE fick använda grönt *blink*

Det ser inte ut som om de lila matchar i inscanningen, men det gör dom lajv. Använde även en snutt glimrig dymo jag fått av sötaste Annican – tyckte den passade så bra! Längesen jag skrev datum på minitags, så det återupplivade jag också.

Denna knäcktes fram grunden till i något halvslummer i morse (bl.a. de perfekta Bazzill-chippisarna, som varit vita, men fick sunflower-färg). Bilderna dök upp igen när jag sorterade igenom mina pappersfotoarkiv häromdan, och jag kände att det var typiska "just scrap away"-bilder, som jag inte alls begrep varför det inte blivit gjort än. Sedan har de väl vevat runt i kreativa hjärnan ett tag för att spottas fram en idé så stark att jag nästan var på väg ut i stugan efter katten vid 6 imorse… Underbara Rec room-papper från Chatterbox och chokladbrunt Hang10 från BasicGrey som dök upp i pappersinventeringen förra veckan.
Annika, nu scrappar jag om er familj – det kommer mera! 😉

En förstoring som inte krävde så mycket dekorationer gjordes häromdan. Återigen Chatterbox-cardstock (varför har jag haft dessa underbara papper gömda i mappvagnen??), några band, som nu är så enkla att välja på min bandvägg (tjatar jag??) och ser ni? BLOMMOR! Det hör inte till vanligheterna på mina LOs. Men jag behövde något som drog blicken från den tråkiga karbinhaken på kopplet, som jag vet många i min familj stör sig på, och dessa blommor passade perfekt i färgen. Vovven är min barndomstax Dido, i hundhimlen sedan 1989.

2 COMMENTS

  1. Åh, vad härliga layouter och vad härligt att scrappa! Jag blev väldigt sugen just precis nu faktiskt! Rött och lila var minsann en rätt udda kombination, men det blev fint! Jag hade nån form av lila-period för att par månader sen, då gjorde jag massor med lila och fattade inte varför – jag ställde mig liksom frågan "Va, tycker jag om lila?" Ibland får man väl nån konstig scrap-koma och så blir det sådär =) Kul är det i vilket fall!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.