Väldigt blandat juliscrap!

Jag har scrappat lite under juli.

Det började med en LO om mitt GIande och känslan av att äntligen vara motiverad! Den motivationen hjälper mej (faktiskt!!) igenom alla depp-dippar när vågen står still, när fingrarna är som korvar pga vätskeansamling i kroppen osv. Jag tror bara det är en enda gång jag på allvar tyckt att jag skulle skita i alltihop och bara äta som vanligt. Det var första gången vågen hoppade uppåt och jag kände mej svullen som en flodhäst. Nu har jag lärt mej att det tillhör månadscykeln och är fullkomligt normalt. Tur jag inte gav upp! Men visst, det är svårt när man kämpar som en tok och plötsligt känns det inte som om nånting händer eller har hänt. Fast jag vet att det inte är sant!

Hade en liten idé om att scrappa och skicka in till julcallen i tidningen. Men sedan var deadlinen passerad och jag hade inte ens fått in denna som gjorde mej sugen att scrappa mer jul.

Jag håller mej sysselsatt på andra sätt också. Jag blev GRYMT sidetrackad av den här LOn när jag plötsligt fick ett gigantiskt behov av att pyssla med min släktforskning. Det slår till varje sommar och nån gång under resten av året. Om sommaren för att jag unnar mej att ta ledigt och göra saker jag inte "hinner" resten av året. Hinnandet är såklart bara en prioriteringsfråga…

Hur scrappar man "snyggt" med dödstrista bilder? Mamma och pappa tog dessa på beställt fotosafari, och de är viktiga för mej, men inte så himlans kuliga kanske! Jag är ändå ganska nöjd med denna, som även fick chalkade kanter runt om innan jag satte in den i mormor-morfar-albumet, som jag inte fyller på så himla ofta. Journalingen var lite seg. Jag hade lämnat plats, men visste inte egentligen vad jag skulle skriva, mer än att man nästan ser alla ungar leka utanför husen… Just den biten kom aldrig med på LOn, för jag Googlade på mariahusen och hittade lite historisk information istället, och sedan var rutan full. Fick ta en noteringslapp till och skriva vilka som bodde där också – det kan ju vara bra att veta!!

2 COMMENTS

 1. Oj, vad jag fick julstämning av julLOn! och det är ju bara sisådär ungefär 20 veckor dit 😉 😀

  Long time no MSN på slutet.. Känns som en evighet sen sist.. men snart kanske vi lyckas timea (stavn?) samtidig inlogg..

  nya datorn har kommit här och jag kämpar med installationer och invänjning till win vista suck

  avskyr när dom försöker göra användarvänliga miljöer. Det går ju inte hitta nåt. alla programfiler är i sedvanlig ordning dolda och väl undangömda så man inte kommer åt, etc. Men snart ska jag nog ha fått ordning på det med 🙂

  Hoppas du har sköna lata sommardagar!

  Själv går jag åter till kolgruvan på måndag 4e.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.