Hej på er, säger 4 små troll

Varning för söta bilder – de är beställda via kommentarerna, så skyll inte på mej 😉

Små närbilder från den 9o0nde – kolla bebisvecken på tassarna!

Kan man bli annat än kär i lill-Stina? Bild från den 10e.

Sovande sötnosar

Söt var namnet… Hon är också oftast mest tillgänglig och ligger gulligt – de andra ligger intusslade i varandra eller i mamma Greta och trynar…

4 små staplade korvar.
De gör inte så mycket mer för tillfället… =OD

Här ligger lille Greger och funderar – han var först med att öppna ögonen, på kvällen den 10e. Han föddes först också, så det är rätt ordning!

Lill-Stina kikade på oss igår morse första gången.

Mephizto började plira på oss igårkväll, och imorse öppnade lilla svartis sina ögon första gången. Hon har inte kommit med på bild än – det är svårt att plåta dom! Jag försöker ta en 5-10 bilder varje dag, för att någon ska bli lyckad iallafall, och så att de som vill adoptera de små grynen sen ska få även bebisbilder på sina pälsklingar.

Det är spännande att se vilka olika personligheter de har redan som små kravlande korvar. Mephi är som en liten alarmknapp – skriker som en stucken gris så fort man tar i honom. Man vet direkt att det är honom och inte Greger man fått upp. Greger ger på sin höjd ifrån sej ett litet lugnt och försiktigt pip efter ett tag… Stina är också cool som en filbunke, kan pipa till om man störde någon viktig tutt-verksamhet. Lilla svartis är försiktig och provar gärna sin röst om Greta svarar på hennes första försiktiga pip – då drar hon på fullt larm! Jag hanterar kattungarna ganska mycket redan nu, så att de ska vara vana vid att bli lyfta och tagna i när de kommer till sina nya hem. Men jag kollar noga så att de hittar tillbaka och lugnar ner sej eller blir ompysslade av Greta efter en liten utfärd för att kika på hur de mår, om de öppnat ögonen m.m.

6 COMMENTS

  1. Jag blir alldeles lyckligt fnissig, de är så söta så hjärtat smälter. Vill kidnappa alla fyra, hihi. Just när de precis öppnat ögonen, blåklintsblå små vackra ögon. Vad härligt det är att få vara med om. Jag har ju aldrig haft kattungar, "bara" hundvalpar, men det är väl ungefär samma känsla, att få se dem födas, utvecklas mm. Mer bilder tack, jag blir alldeles salig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.