Söndagskatter

Greger ute på motionsrunda. De börjar vara bra på att använda sina små ben för att hasa sej dit de vill, och står ofta och svajar på de små stumparna, så nu börjar dom nog snart fundera på att gå också.

Jag utförde tvångsförflyttning till vardagsrumsfåtöljen, från sovrumsfåtöljen i torsdags kväll, för att få sova på mornarna. Det är ett väldans tjutande och pipande i arla morgonstund från barnkammaren, och jag tyckte korgen stod lika bra i den likadana fåtöljen i vardagsrummet.

Det tyckte inte Greta…

Fredags morgon halv-5 vaknade jag av stök och tjut och pip och bånglande i min gitarr, skrapplande på golvet och stök och krafs. Familjen katt hade flyttat tillbaka till sovrummet igen. Det var bara att resignera, flytta på den mycket aukustiska gitarren och ställa dit en passande kattbädd. Där bor familjen nu. Nära och bara att knycka en bebis för kel uppe i sängen.

Snart börjar de små trollen tulta omkring i huset. Jag tror Greger blir först med att gå. Han är fortfarande lugn och säker. Stina likaså. De andra två är fortfarande mest mjölk-missiler som pendlar huvudet fram och tillbaka och söker doft/värme från mamma så fort man plockar upp dom ur korgen.

1 COMMENT

  1. Heja Greta!!!

    Fniss, jamen är man en familjemedlem med dito småttingar då ska man väl vara i samlad tropp i samma rum som resten av familjen?

    Nej, jag vet, jag kan stänga av hörapparaterna så jag slipper höra en massa pip…:-D

    Här har våra 2 rally över sängen när de är på det humöret…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.