Scrappat om sovrummet

Har gjort en dubbel om hur jag trivs i mitt sovrum!

image816 image817

Jag använder en riktig tapetremsa, och jo, den var syrafri, jag kollade. *fniss*
Jag är inte jättepetig med syrafriheten själv. Ibland bryr jag mej, ibland inte. Det beror på humör och vad det är för idé jag har, om jag ska låta grundregler begränsa skapandet, hur rädd jag är om det jag vill inkludera osv. Från fall till fall alltså.

Lustigt egentligen att detta är en av de första sakerna folk frågar när de kommer i kontakt med och kreativiteten börjar kicka igång i skallen.
Kan man använda tapetprover?
Hur många HAR tapetprover hemma egentligen?
Hur många har tapeter över från tapetseringen som man vill se i sina scrapböcker också?
Antagligen går tankarna till tapeter direkt för att det är en av få stora ostörda ytor med mönster vi varit i kontakt med tidigare. Det och presentpapper. Det är bara så komiskt att den frågan alltid kommer upp! =OD
På denna LOn tyckte jag det funkade med tapeten, för att riktigt förmedla hur fiiiin den är!

Svaret på frågan är för övrigt: Det är olika från tapet till tapet. Testa med en testpenna, annars går det alltid att använda tapetbitarna när du gör gratulationskort och liknande, där syrafriheten inte är lika viktig.
Resten av dina frågor får du svar på på Scrappiz i forum eller artiklar!

Det underbara bandet fick jag av söta Jenny! Det passade perfekt med den gamla MM-skylten också, som gjorda för varandra!

Jag har byggbilder i kameran, men den ligger inne i huset, så uppdateringen där får vänta lite. Stampat jordgolv är det som gäller igen. Givetvis kombinerat med storm och kyla ute för att försvåra inomhusklimatet ytterligare… *trist*

4 COMMENTS

  1. Vilken läcker LO. Gillar att allt går i grönt utan att det skriker grönt om den. Förstår du hur jag menar? Mysigt med kissemiss på sängen, det ser alltid såå hemtrevligt ut när det ligger ett husdjur i sängen.

  2. Underbara! Jag är inte alls nöjd med de layouterna jag har gjort på renoveringen av vårt sovrum. Vet inte vad det är, men jag gillar dem inte. De ligger på min blogg om du vill se, i kategorin scrapbooking. Jag funderar på att helt kassera dem och göra nya,eller om jag skall försöka pynta till dem lite… vetetusan, men nej, nöjd är jag inte. Vad tycker du jag skall göra? *behöver hjälp*
    Förresten måste jag säga att jag älskar babysteppande! Vi kör bara smågrejjer, men handfatet i badrummet är en grej! Varje kväll tar jag bara med vatten och handen och liksom städar av lite lätt – jäklars vad sngygt det håller sig, förut blev det rätt äcklgit rätt fort!

  3. Helt underbara, kanon att du tog med en bit av tapeten tycker jag. Undra på att du trivs, det är jättesnyggt och känns ombonat fastän det är helt nytt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.