Event-LOs :) och lite till

Det har kliat i fingrarna hela veckan att göra det sista på event-LOsen, men inte förrän idag orkade jag sitta vid pysselbordet. Tack alla gullisar för era krya på mig-hälsningar!

I år är jag mycket mer nöjd med mina alster från eventet, och det beror nog på att jag var mer förberedd på hur det skulle vara, så jag kunde ställa in mej mentalt på hur jag skulle skapa för att kunna anpassa det till mina foton och min stil. Materialet var helt underbart, och inspirationsalsterna perfekta! Scraphouse har verkligen duktiga inspiratörer!!

Här kommer mina projekt:

image844

Bazzillkursen var väldigt lik fjolårets, men det var inga problem för mej. Jag älskar cardstock, och färgerna var superläckra, så jag knåpade ihop en 12x12a med hjälp av en överbliven brun cardstock från Maja-kursen, och kompletterade LOn med grejer från egna förrådet på träffewn på kvällen sen. Slutade med journalingen den kvällen efter den här LOn, eftersom jag insåg att hjärnan var rätt tom på idéer. =OD

På Bazzillkursen blev jag anklagad för att vara stalker av deras sajt – undrar var de fick såna idéer ifrån? *ASG* Jag kan väl inte rå för att de bara ställde lätta frågor – sånt kan väl alla om cardstock?? Dessutom glömde dom helt bort den underabara strukturen groove, som i och för sig är nerlagd, men det finns fortfarande att få tag på restlager! Multipacket Garden Path hade denna struktur. 😉

image845

På Maja-kursen inspirerades jag av förstasidan på dubbeln och knåpade ihop denna LOn, som jag bara kompletterade med ett foto på kvällen sen. Denna är jag nog minst nöjd med, kanske var papprena ihop lite för mycket romantiskt för mej. Hade jag valt helt fritt och inte experimenterat med "liften" hade jag nog valt de lugnare pappren och kanske nån liten blomma i ett hörn. Men det är kul att göra lite annorlunda ibland och kliva utanför komfortzonen. Det är ju så man utvecklas, och lär sej vad som funkar och inte.

image846

QuicKutz-LOn är ganska inspirerad av Maries förlaga. Jag fick bladrankan på det svarta pappret, och kände att det ville jag använda! Jag är alldeles för dålig på att använda svart bakgrund med läckra färger på! Foton, journaling och tillägget "nästan" i rubriken kompletterade jag med i eftermiddag, eftersom det passade bilderna. Fryser ännu bara jag tänker på denna inte riktigt varma försommarkväll ifjol. Vännerna är dimmade, då jag inte vet om de vill synas på nätet. Fjärilen flaxar med vingarna när den inte är inklämd i scannerna och har en ljuslila skugga. Det var meningen att det skulle vara hål i vingarna, men det hade inte tagit i stansningen, och jag orkade inte mecka med att klippa ut, utan jag fyllde i med grön penna istället. Chopstick i sommar är mumsigt… det kanske får flyttta hit…. har inte bestämt mej än…

image847

Jenny-LOn hade så läckra färger! Svärmors fleecejacka fick äntligen en bra plats på en LO. Jag har bläddrat förbi den bilden 100tals gånger, men förstå att den varit svår pga kläderna… =OD
Här duttade jag på en riktig fjärilsvinge som jag hittat nånstans och hade sparad i en glasburk som jag behövde häromdan. Den var helt enkelt för vacker för att kasta! Jag dödade inte fjärilen själv för att få tag på vingen, men det kan vara något morrhårsförsett som haft fladderslakt nångång… jag minns inte hur den kom i min ägo.
Hamblys läckra träd och blingstenarna gilladfe jag så mycket att jag grovliftade! Den här LOn är nog den som är mest lik förlagan av eventgrejerna. Gillade Jennys upplägg massor! Easers anteckningsblad flyttade med hem också – jag får aldrig nog av journalingstämplar.

image848

En LO hann jag med på kvällen som inte var event-material också, men jag kompletterade med rubrik och journaling här hemma, för jag var verkligen tom i bollen när jag kom så långt på kvällen.

Sedan sparade jag den bästa till sist:

image849

En grönchock med underbara gardenpapper från Making Memories. Vi kom till den kursen sist av allt vill jag minnas, och då var jag helt slutscrappad. Hjärnan stod helt still. Jag passade på att klämma lite tagmaker-ramar och sedan satt jag och plockade lite med de underbara papperna, och kom fram till att det gröna skulle jag bara brassa på med, istället för att ta hem och gömma och spara. Jag hade en liten aning om att denna Russinbilden skulle passa bra till, men trodde inte den skulle sjunka in i bakgrunden och vara så perfekt som den var när jag plockade fram den idag! Pappersremsan häftade jag dit under kursen och journaling-pappret också. Denna är inte alls lik någon av de 4 inspirationsalstren vi kunde välja att göra, men jag älskar hur härigt grön den blev! Så det fick texten handla om också – hur bra jag mår av grönt!

De andra kurserna då? Basic Grey-lådan monterade jag ner igen, och kartongbitarna väntar på något spännande projekt i framtiden. Insåg att jag inte skulle använda lådan, hur snygg och inspirerande Theresas förlaga än var! Fjärilscanvasen misslyckades jag med totalt, det blev för kletigt för mej helt enkelt. Fjärilsmallarna löstes upp och kletades in i canvasen, och den var allt annat än vacker när den blev färdig. Jag räddade en bit spets, resten åkte i soporna. Jag tror ingen sörjer det inträffade. =OD
Som helhet var helgen skitkul, och helt enligt mina förväntningar! Underbart scrapsällskap och kanonbra material! Bra jobbat!

Passar på att visa min skiss-inspirationsLO också, som jag scrappade ihop med tidspress, eftersom jag gillade Sofias skiss så mycket! LO-skapandet inspirerade mej i sin tur att rädda lite jordgubbsplantor i trädgårdslandet idag, så det här scrappandet kan verkligen starta en positiv kedjereaktion, om man bara låter sej inspireras och glädjas i livet! För det är vi värda!!

image850

Kila in på Scrappiz och scrappa skisen vettja!

6 COMMENTS

  1. Vilka härliga LOs du fått till! Till nästa år (ja, det är klart att det blir ett event nästa år också??) så ska jag försöka att inte följa inspirationsalstrena så mycket, utan göra som du och omvandla mer till min egen stil! Fast det var rätt kul att testa att göra i princip helt efter någon annan också. Fast jag hann inte klart med någon helt, så det blir nog lite annorlunda när jag väl är klar! 🙂
    kram, Sandra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.