Scrapfestat

Mellan allt Scrappizjobb och kattambulansande och mys i solen har jag hunnit scrappa lite till Scrapinspirations fest. Det blev dock bara 2 bidrag innan tiden var slut, så jagvar inte med och tävlade om priserna. Men det gör ju inget – det var inspirerande utmaningar, och jag började alldeles för sent!

image854

Detta är en LO efter skissen. En inte särskilt bra bild från Danmarkssemestern, men ett minnesvärt djurmöte, så nu är det scrappat!

image855

Redan när jag tog det här fotot hade jag funderingar på att lägga med Krøyers strandpromenerande damer på något vis. När jag såg annonsutmaningen tänkte jag på mina strandförstoring, sedan fick det bli såhär.
Konstverken är inpluttade i ComicLife och utskrivna på canvas-"papper" (tygaktigt). Kunde inte låta bli att ta med det sepiafärgade fotot på damerna också, som använts eller inspirerat konstnären till de promenerande damerna.

Russin får komma hem igen imorgon! Tuff rackare det skrället!

9 COMMENTS

  1. Skönt att höra att det är bättre med Russin! Det är alltid lite oroligt när det händer något med kissemojarna, även om det är andras kisar.

    Och för att vara säker på att du ser det 🙂
    Foamiskassetten är den här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/…oducts/10115487 och den är 28 x 35 x 18 cm.
    Passar nog egentligen bättre till 6 fack än 8 som jag har. Just nu har Ikea dessutom Familypris på dem så en två-pack kostar 29 kr… klart överkomligt. Tyvärr får man inte köpa mer än två 2-pack till det priset.

  2. Skall absolut ha katten i tankarna, dock hade vi tänkt skaffa en tidigare, vi har semester i mitten av juli och är hemma i fyra vecor och då tänkte vi att det är en bra tid att låta katten flytta hem till oss, så att den den första tiden inte är ensam alls. Det känns viktigt att man verkligen låter den bo in sig ordentligt när vi är hemma. Men men, vi får väl se vad som händer, just nu värker det i mig efter en liten kattrackare. Vi har en fet sork i garaget som jag tänkte den skulle fånga =)

  3. Hej sara! Vi är två tjejer som just nu sitter och surfar runt på nätet i jakt på burkar. Sen hitta vi din blogg och ser den efterlängtade vetemjölsburken=) Nu undrar vi vart du fått dina burkar ifrån och hur du bär dig åt för att få tag på olika burkar? Vore väldigt tacksam för svar helst till min mejl. Ha en fortsatt trevlig kväll hälsningar från Umeå

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.