Scra…. nä, scannat! =OD

Scrap har inte hunnit med mycket senaste månaden – jag är så glad att jag iallafall åker iväg på scrapträffar då och då, så jag får något gjort även om det inte händer så mycket hemma. Jo, jag hade en scrap- och en julkortsintroduktionskväll i en föreing 2 måndagar här nu, vilket var superkul! Men det innebar också att jag la all min pysseltid på att förbereda och fixa med sttartkit och sånt. Scrapkursen visade sej helt i onödan, för de som hade beställt startkit var färre än rapporterat, och många hade egna saker med sej. Så nu står jag här med mängder med fotofix och svarta pennor!! Jaja, det går väl åt… Julkorten jag scrappat ihop som "mallar" och make’n’take-inspiration var däremot succé! Nästan alla liftade minst ett av mina kort, och de flesta hann med 4-5 stycken under kvällen, och började även inspireras av varandras hittepå, så det var riktigt lyckat! Där hade jag inte bullat med så mycket material mer än kortstommarna, och det går ju alltid åt! Julkorten visar jag senare.

Nu har jag iallafall scannat en Lo jag gjorde för en månad sedan här hemma (jakten) och de alster jag knåpade ihop på Grodans träff för 2 veckor sedan.

Jag gjorde en dubbel med bilder jag haft framkallade urlänge. Det är inte jag som tagit bilderna – Magnus fick dom av svågerns granne som är fotograf och var med ut på jakten. Tack för lånet, Macke!

Här är ett riktigt olycksfall i arbetet, men som tur var ler jag bara åt sånt här… Jag scrappade hela LOn med höstrusk i tankarna, eftersom jag varit ute och gått så mycket med Evalena och hundarna nu i höst. Inte förrän jag skrivit dit hösten-2008 där dymon sitter råkade jag titta till på bilden och såg Evalenas klädsel! Shorts och linne…. Varm höst *ASG*. Nåja, nu fick det vara så här. Det finns gula löv på sommaren också. Så går det när man scrappar utskrivna mobilbilder utan datum på baksidan. Att jag sedan stoppade in banden fel i xyronen också kommer jag kanske att reta mej på när jag ser den, men ni såg det inte förrän jag sa det, eller hur? Och det gröna bandet är lika fint på undersidan som den numera klistriga sammetsundersidan… *fnissar*

Olycksfall i scanningen =OD Alla kvistarna är vända på samma håll i originalet. En snabbis med en annan urgammal bild. Älskar de söta Sassa-svamparna!

Ett favoritpapper som jag bläddrat förbi för sista gången. Den här gången skulle det scrappas! Kombinerade det med underbara OctoberAfternoon-spoten med träd. Jag är tokig i träd! Älskar trädtrenden! Trädpappret letade jag med ljus och lykta i fjol och fick till slut tag på på Loppisbordet på Scrappening. Sedan har jag klappat på det lääänge… =OD
Söta Greta, suddbild första gången hon var uppe på mitt kontorsstugetak, efter att ha bott hos oss i 10 dagar! Hjärtat i halsgropen, utan tvivel!

Denna blev jag så nöjd med – jag älskar färgerna! Och dom söta sovande fåglarna! Snirklarna är en rubon jag sparat som satt på ett Fancypants-ark. Jag delade den så en bit kunde sticka ut på andra sidan också. Den handlar om mina och Gretas lyxiga lördagmornar! Det har sina fördelar att vara sambo med en morgonpigg rackare…

För er som undrar hur det går med viktresan – TOPPEN! Har lämnat den sega platån och är nu på väg neråt igen äntligen. Igår klippte jag 10-kilosgränsen! Tjoho! Jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva här i bloggen om vägen neråt, jag vill inte döda den, och jag har märkt att besökarantalet minskat lite när jag pratar mat (precis som när jag pratade kattungar innan), så jag kanske inte rapporterar lika frenetiskt i fortsättningen. Jag skriver bloggen för min egen skull, men tycker såklart det är trevligt med de besökare som håller er uppdaterade om mitt liv på jorden. =OD Var sak har sin tid, och ni som undrar hur det går får gärna fråga! Jag är skitglad att jag hittat GI/LCHF och att det funkar så bra för mej, och så här 8 månader på väg tror jag risken för återfall i sockerträsket är ganska liten. Även om jag har köpt en påsa jul-Polly som jag tänker smaska på om den är lika god som jag minns den. Men nu äter jag medvetet och njuter av det sällan istället för att smaska slentrianmässigt. Alla dyk i sockerträsket är genomtänkta och jag tar konsekvenserna i form av värk, rastlöshet, ont i magen…

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.