Disktrasor i lin!

Jag är mycket sugen på att testa dessa disktrasor. Visst är dom läckra??

Vinner jag inte nu får det vänta med inköp tills vi har tvättstugan inne och nya köksvasken igång, då jag har mer kontroll på trasorna.

Sambon har aldrig lärt sig VRIDA ur en trasa, utan enhandskramar dom istället. Så mina virkade tygtrasor, som jag är uppvuxen med, som är tvättbara och miljövänliga låg bara och surnade i köket så fort han varit i närheten. Jag har därför resignerat och skaffat svampdukar istället (efter en förtvivlad period av stenhårda otäcka wettextrasor), som jag kan kasta med gott samvete när de blir för otäcka. Eller inte så gott samvete då, för det hade varit bättre att tvätta, och jag vet att man kan tvätta dessa engångstrasor också, men de blir helt bedrövliga i kvalitén av det, så det gör jag inte om…

Lintrasor då? Funkar dom? På Skrubba bedyrade någon att de både suger upp vätska bra och är lätta att krama ur så de torkar bra istället för surnar.

Vill du också prova att vinna? Kolla här på Svenska Inredningsbolagets hemsida om lintrasetävlingen!

2 COMMENTS

  1. Jag har ju en sådan här som jag älskar! Den blir bara bättre ju mer man kokar den. Läs i min blogg (jag är med i samma utlottning) om hur den sköts. Fast att den ska vara lätt att krama ur vet jag inte om jag vill hålla med om. Bättre efter ett tag än när den är ny iallafall!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.