Kattrapporter

Vi har börjat hälsa på våra bebisar! Kommer ni ihåg den här lilla fröken?
Tessie, som vi kallade Stina, stormtrivs i sin nya familj!  Vi var på besök en tisdagkväll för någon vecka sedan. Hon visade oss stolt alla rum i huset ihop med lillmatte, och var väldigt intresserad av Magnus skor. Vi blev bjudna på fika, och det dröjde inte längre förrän det skramlade till bredvid mej på soffhörnan och Tessie kom studsande. Ett par rundor fram och tillbaka i soffan mellan sin nya och gamla familj, sedan somnade hon gott mellan mej och Magnus, med ena tassen på Magnus ben. Hon kändes inte det minsta förvirrad över vad vi gjorde där, eller var hon skulle vara, det var bara ett glatt återseende och en väldigt nöjd fröken som visste precis var hon hörde hemma.

Så mycket kärlek man kan känna för en liten katt, som inte ens är ens egen längre! Jag trodde besöket skulle bli svårt, men jag var bara varm och glad när vi åkte därifrån. Jag visste att hon hade fått det bra redan innan, men nu hade jag sett det med egna ögon också. Ingen som helst tvivel på att hon hade hamnat där hon skulle, och att hon är djupt älskad!
Jag tycker jättemycket om familjen hon kommit till! Så trevliga och enkla att umgås med! Kram på er!

Helt avslappnad och nöjd!

Min kamera fixar inte inomhusfotografering med blixt… Jag måste skaffa någonslags filter till blixten som dämpar den, så man lurar kameran att blixten är så ljus som kameran tror, men den bara kastar ett lagom ljus, så man får lite bättre bilder. Jag har provat vika papper och trä på, och det funkar hyfsat ibland, men jag hade inget sånt med mej nu…

För en månad sedan skickade jag ut en liten hälsning till mina kattägare och summerade ihop hela kullen och hur de har det nu. det uppskattades och jag fick in lite fler rapporter, som jag inte publicerat här än. Här kommer rapporten från Skrållan:

"Skrållan bara växer och växer. Hon njuter av livet. Vesuvio och Skrållan slåss och kramas om vart annat. Dom har börjat att slicka rent varandra också det är så gulligt att titta på dom. Dom sover tillsammans och Skrållan brukar vilja ligga med huvudet på Vesuvios mage eller ibland lägger hon tassen runt om Vesuvios mage. dom är så söta så det är inte klokt:) Vesuvio är väldigt välväxt för sin ålder och jag tror nästan att Skrållan ser Vesuvio som en sorts storasyster eller mamma. Vesuvio skyddar skrållan vad som än händer. När dom ligger och sover så ligger Vesuvio och vaktar. Hon märker direkt när man kommer. Dom är så speciella båda två på olika sätt. Det är också en sådant katt jag alltid velat ha. En speciell. Det är konstigt hur vi kunnat få tag i två speciella katter."

Visst är det härligt att få sådana rapporter!

Kolla detta urläckra kattinredda huset!! >> Greta klätterkatt vill gääärna ha!

2 COMMENTS

  1. Huset ner onekligen oerhört katt-anpassat ut. Dock så är jag av åsikten att en katt mår allra bäst om den får komma ut, och då behöver man ju inte kattanpassa huset.. Vi märkte enorm skillnad på vår lille kissemiss när vi vaccinerat honom och äntligen vågade släppa ut honom. Oj – så lugn han blev inne, när han kunde vara ute och klättra i träd och jaga insekter och sånt. Nu är han mest intrsserad av att äta och sova när han är inne =)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.