Scrap och best of kortstim

Jag var nätlös idag pga en hängd router visade det sig, eftersom nätet började funka efter en omstart av den… Jag utnyttjade nertiden till att bl.a. scanna in allt som ligger och drösslar här runtom… Så här kommer först de två LOs jag knåpade ihop på träffen i Ronneby förra helgen.

Gamla bilder från när vi var alldeles nyihopna som Gardell säger. Jag hade inte flyttat hit ens. Mina djupa tankar om våra liv tillsammans.

Jag kan inte låta bli att plåta Russin på Råttrundan. Han ser alltid så lycklig ut där han sitter och myser, Skrev ut ett långsmalt kort med hjälp av superduperbra programmet ComicLife som är toppen för att förbereda utskrifter av egna foton i lite annorlunda format, göra sammansatta kollage och liknande. Jag använbder det oftare än Photoshop när jag ska printa ut foton själv!

Jag har haft ett litet påtvingat kortstim, och är väl ganska shaky ännu. Den rätta stilen vill inte infinna sej helt klockrent, utan jag vinglar fram som en fyllekaja. Några av de jag är riktigt nöjd med visar jag här iallafall.

Ett Spira/belimihus med spillpapper från LOn ovan.

Söta stickersankor som legat i samlingarna sedan tidig scrapkarriär hittade nu till ett kort istället.

Klänningen är från samma stickersark som ankorna ovan. Använde clearstampsalfabeten jag inte öppnat innan till en liten. Det var Queen&Co lilla puderdosa med alfabet, som var ruskigt billigt, typ 19 eller 29 spänn. Nu förstod jag varför. Det fäste inte på akrylklossen utan fick sättas på dubbelhäftande tejp (kanske funkar med tack’n’peelet?), fick renklippas för att där var en massa spill runt varje bokstav och bokstäverna blev kladdiga. Men det blev snyggt ändå!

Snabbt och enkelt med en Pysselmyra-latte-ängel som jag bara älskar! Formas underbara prickpapper!

Vet inte riktigt varför jag köpte dom grälla Sassafrass-journalingstickersarna i våras… Jag scrappar ju aldrig i dom färgerna ändå… Nu hamnar dom på kort istället. Brushableshjärtan sjunger pippin!

Ett lite vint Easerträd-kort får avsluta kortkavalkaden för den här gången. Nu är det nog snart dags att börja med julkorten!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.