OK då, detta shoppade jag

Ett plattalfa till juntan i höst – tror det kommer att gillas. Några papper, 10 kraft. Tanken var att jag skulle kolla på fler kanske, men jag var inte sugen just nu. Thickers går alltid åt, så det blev det på några ställen där det var mängdrabatt. Dom små MM-bokstäverna är också läckra – jag har ett ark sedan PP-tiden, men det är så knasiga färger på det, så jag kan nästan aldrig använda det. Köpte lite mer neutrala och sara-iga på mängdrabatt hos Scrapduon. QK svampar förstod jag inte varför jag inte har. Jag ska utmana mej själv att börja använda mina figurer och göra kort, som ett led i mitt sugen på att göra kort-projekt. Har väldigt många omotiverade köp som gärna vill jobba. Förhoppningsvis kan jag inspirera mina junta-folk också att minska PPAt på mina dies ;-). 2 bas-pennor, ska prova den fatnastiska vita pennan "alla pratar om". Mycards hade spännande "filtband"-slingor.  Sedan hittade jag lite Maya Road chippisar och journalspots, som ska projektas med också. Lite journalingspots till, sen tror jag det var allt. Får jag sortera in grejerna nu då? =OD

2 COMMENTS

  1. hej hej! det var nog jag som var anonym..min nya dator spökar lite och jag har inte koll på alla funktioner..;) Synd att du inte kunde denna gång, kanske är det dax för mig att ordna med en träff igen..det saknar jag verkligen..då kör vi gi anpassat med nötter och frukt istället för massor med dåligt fika..

    kanske kan vi locka hit någon västkustare oxå.. 😉

    Kram Linda

    och ge järnt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.