Long time no see!

Just nu skriver jag så mycket ”annat” hela tiden att jag glömmer bort att skriva i min blogg, vilket är lite tråkigt, eftersom den ju fungerar lite som ”dagbok” för mej… Nu tänker jag iallafall visa lite scrap, som det blivit en hel del av, som inte visats på länge. Ser att jag inte visat altanen på länge heller, så det kan bli ett bygginlägg också när som helst soon kanske….

Detta är min första bröllops-LO. Följde en skiss som Carina på Scrap-ateljén gjort och hade som tävling. På det viset avdramatiserade jag ”första LOn”, genom att tvinga mej följa en skiss. Blev nöjd!

En släktträds-dubbel som var superkul att göra! Nångång i framtiden ska det bli ett monterbart stort träd att ha på en vägg, där man enkelt kan byta ut en persons lapp om man hittar mer info. Detta var ett prov på ”tekniken” lappar och gem… Projektet rann sedan ut i sanden lite när mina färdigperforerade visitkort som jkag gjort personinfon till inte passade i laminat-fickorna jag hade som låg här och skräpade från Scrappiz medlemskortstid. …duh…kanske skulle kollat det INNAN… =OD typiskt mej!

En annan skuggig LO efter scanningen. Handlar om min tid som ringmärkare på Stora Fjäderäggs fågelstation 1991.

Spillbitssida om första korvarna i våras – nu är det snart dags igen!

Experimenterade med akrylfärg och distress-embossing till rostrosor. Blev en kul sida om gamla bilens sista dag hos oss…

En liten risig mobilbild på gamla lilla köket, som fick följa med lite ”inslängt” på den här sidan. Texten är tankarna om köksbytet i huset. Kolla! Använt symaskinen!!

Temat var moln, och så här blev min sida!

Glimmermist och mayas ”lace cardstock” var grunden till den här sidan. Lyktstolpen = love!!

Nu spar vi lite till nästa inlägg.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.