Helgens scrap

Detta är en lift av Rimnas underbara vitsippsbacks-LO, som tydligen är från en skiss från ScrapAddicted ser jag nu.

Detta är mitt bidrag till majblommeutmaningen. Jag valde 1917 från en svartvit bild och hoppades den skulle ha milda pastellfärger. Precis när jag tog de här bilderna kände jag så starkt för att scrappa dom. Nu har de legat nästan 3 år, och jag minns inte vad som var så fantastiskt med just denna "läggningen" mer än att jag som vanligt får gåshud, nackhår som reser sej osv, för att änglakorten berättar precis vad jag är, var jag varit och var jag är på väg i min inre resa.

Nu är det underbara Once upon a time-pappret scrappat! Med den underbara vardagsbilden och mina tankar kring vårt hem, min sambo och kollaps på soffan efter jobbet.

Detta är en variant på swescrapskissen, som jag aldrig hann skicka in. Älskade och saknade kisar från en svunnen tid på Kulan. Analogkamerabilder, kraftigt beskurna och drygt 10 år gamla.

Sen får jag inte visa fler. En kanske ska upp i Scrappizbloggen och två är varianter på fredagsskissen hos ScrapAddicted, som jag kanske ska skicka in. Tror de har no-show-policy.
Fastnade i ett släktforskningsstim under januari-februari så min en skiss i veckan försökte jag överkompensera lite här! =OD

Tack Kristina, Sanna och Marie för underbar träff i söndags! Och lille Theo stal visst mitt hjärta det lilla grynet…

Det blir nog mer scrap i veckan. Det är ju CYBERCROP på Scrappiz, och jag vet bestämt att det är himla trevliga tävlingar!

9 COMMENTS

 1. Tack själv för en härlig söndag! Så kul att alla kunde komma.

  Du hann med att göra mycket fint!

  Och det är några riktigt godingar som du har kvar att visa!

  Hoppas vi ses snart!

  Kramiz

 2. Det är klart att du ska äta sånt du mår bra av och INTE sånt som du mår dåligt av! Sen får folk säga och tycka vad de vill! Jag brukar säga till mig själv – vems uppfattning/åsikt om mig eller det jag gör ska få betyda något för mig?? Nån okänd jag möter på stan kan få tycka vad som helst, hans/hennes uppfattning om mig spelar ingen roll för MIG. Andra extremen är makens uppfattning, den betyder såklart något för mig. Sen finns det många däremellan att fundera över. Om man orkar. Jag hejar på dig! Ett kilo i taget bara, det fixar du!

  KRAAAAAAM!

 3. Hej!

  Det var så länge sedan jag var ute på bloggrunda och nu tänker jag ta tag i detta igen.

  Jag behöver vila ögonen lite på färg och form så jag hoppade in hos dig en stund.

  Härliga färger du har använt – mustigt och snyggt.

  Lisbet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.