Inför helgens scrap

Bäst jag laddar upp så jag är ikapp! 3 LOs har jag scannat idag.

Denna har legat ett tag med dekorationerna klara och väntat på lämpligt foto (från en sån där dekorationsröjningsrunda, när jag färdade en idé direkt). Jag gjorde den färdig nu (foton+rubrik+text) medan jag väntade på en omstart av datorn, så jag kan spurtjobba lite i eftermiddag utan badbollar.

Denna är resultatet av en annan dekorationsröjningsrunda. Istället för att återigen stoppa tillbaka den lilla zippåsen med rundlar, tags m.m. jag fått för 3-4-5 år sedan av Helene så fick de bli fotoram på – vad jag hoppas är – det allra allra sista fotot jag scrappar från vår Kolmårdenresa (jag har sagt det förr, men så hittade jag förstoringen…)

Denna swischade jag ihop en kväll häromveckan, men den har också blivit liggande. Den låg först ett bra tag med foton och randiga pappret och gosade till sej, sen gick det snabbt att montera den, när hjärnan jobbat klart. Visst är hon söööt lill-tjejen?

Eftersom jag haft lite såna här segisar nu ska det bli så kul att tjoffelitjoffa ihop lite med tjejerna på söndag. Huvudet är fullt med inspiration och idéer! Och jag fick hem sisådär 200 bilder från Crimson igår med i stort sett hela förra årets scrappbara händelser. Massor med kattungar blev det visst i och med det, men de var ju en stor och välfotograferad del av fjolåret.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.