Inget ont som inte har något gott med sig

Jag har scrappat!

Om jag skulle gjort det ändå är svårt att säga, men jag har iallafall tagit mej terapitiden vid scrapbordet, och det var förvånansvärt "lätt" att blädda igenom bilder även av Russinkatten. Här kommer blandad kompott med nygjort och sånt jag färdat från juntan i mellandagarna (tror jag det var….).

Från juntan – jag har bara satt dit rubriken sedan den kom tillbaka ut i stugan.

Även denna från juntan. Glömde blurra bilden, som är tagen av en pressfotograf i Helsingborg. Ni kan väl låtsas att ni inte ser den 😉 Färgerna matchar bättre i verkligheten. Papperslapparna fick jag i julkalendern, och jag har använt väldigt mycket av det materialet som var med där redan. Det var bara att bestämma sej…

Denna scrappade jag dagen innan vi avlivade Russin… Tur jag fick den nästan klar då, annars vet jag inte när jag "orkat" göra den klar. Jag fäste bara ohn med journalingen med häftklamrar igår. Texten är en modifierad version av det jag skrev i bloggen om skruttan i december.

Två bilder jag bläddrat förbi massor med gånger i fotoförvaringen som kändes mysiga nu, även om vi inte har snö här. Inte det snyggaste jag gjort kanske, men skönt att komma igång med lite frekvens på scrappandet igen, och använda grejer jag låtit ligga lite för länge i någon dödförvaring jag glömmer kolla. MayaRoad "lace" i något svart plastigt material.

Jag har scrappat en LO till igår efter swescraps aktuella skiss. En liten personlig utmaning till mej i år, i stil med förra årets "varannan BasicGrey", är att jag ska scrappa en skiss i veckan (kanske fler) av någon av de aktiva skisserna runt om i blogg och forumvärlden. Osäker på om man får publicera sina alster innan man vet om man blev utvald på swescrap, så jag väntar med den. Om någon vet, får ni gärna berätta! Glömde fråga när jag mailade in mitt bidrag…

2 COMMENTS

  1. Kul att du visar lite du skapat! Bus på stegen är jättehärlig.

    Om jag minns helt rätt har jag för mig att Swescrap vill att man väntar med att lägga ut tills de gjort sitt urval.

    Ska bli kul att ses hos mig snart!!

    Kram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.