Visar direkt! Årets första LO

Satt och tömde en LPficka med 12×12-ark innan idag (omorganisation av död-förvaring pågår), bl.a. 5 olika BG-monogram. Det är synd att dom aldrig kommer till användning tänkte jag, men dom passar aldrig. De är ju snygga som tusan… När jag åt middag grodde en tanke fram att använda dom som bakgrund och jag satte planen i verket tillbaka ute i stugan. 2 ark med fresh&phunky-monogram, lite mesh, några metallicbrads, en bit dymo och en journlingruta senare hade jag detta. Årets första LO, en experimentsida och jag är nöjd! Lika bra att visa den direkt.

Har fortfarande några nästan klara LOs som jag ska försöka få rätt på under veckan.

11 COMMENTS

  1. Läckert!

    Var det bara den lilla rutan att kryssa i om RSS-flöde så har jag gjort det nu, även om jag inte riktigt förstår varför jag skulle göra det. 😉

  2. Vilken kanonbra idé! De där monogrammen är ju verkligen en typisk grej som bara blir liggande. Håller helt o hållet med dig om att dom är skitsnygga, men ack så svåranvända! Riktigt härligt att se dig klämma till med en "alternativ en" så här alldeles i början på nya året. Nytt år – nya scrapideér Stora kramen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.