Servettjakt – LÖST!

Jag har klappat på dom här servetterna med tillhörande löpare ett par gånger under vintern, utan att veta vad jag skulle ha dom till. Nu när jag kommit på att de blir perfekta till vår bröllopsdukning har de GIVETVIS utgått ur sortimentet! Jag hittade två paket övergivna stackare i lokala ICA-butiken. På MAXI har dom en syrenlila variant. På Coop har dom den nya Dunilinvarianten, där det gröna mönstret heter Avocado. Dessa är lite för skogs/gräsgröna för vad jag tänkt mej, nu när jag snöat in på dom här mysiga lime-iga. Jag var på servettsafari i halva kommunen i söndags utan att få något napp

Om du springer på servetter eller löpare i din butik: Köp och skicka till mig! Jag betalar såklart vad det kostar!
Jag behöver 4-5 paket servetter.Löparna får du gärna kontakta mej först om så jag får koll på priset och hur många jag behöver (de är visst 480 cm långa). Skriv en kommentar, så mailar jag tillbaka.Färgen/sorten heter Duni Dunilin – Romantic Or. Green (står på baksidan under streckkoden) och storleken är 40×40 cm (men hittar ni 30×30-varianten är det helt OK också).

Nu när jag kikar på Dunis sida är den plötsligt med igen, vilket den inte var när jag kollat i ICA-butiken, så den har kanske bara varit tillfälligt slut hos leverantören och avaktiverad? Hoppas hoppas.

Ett SMS från käraste Sanna har löst min servettjakt – ibland har man tur! Tack kära vän för att du hjälper mej reda ut en planeringsnoja!! =OD Hon var smartare än jag och köpte hem dom när hon blev förälskad. Note to self, gör aldrig om misstaget! Kraftig förälskelse = KÖP!!

4 COMMENTS

  1. Tack för tipset Inger! Ska kolla om jag tar hem några i reserv då ifall dom har det i sortimentet! Inte tänkt på KPs – kanonbra tips!!

  2. Tänk att du håller på planerar ditt bröllop – vad härligt! Servetterna var verkligen gröna och fina, missen att inte köpa nog innan någonting utgår har vi alla gjort. Tur att Sanna ryckte ut! kram!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.