Mässinköpen och ett kort

Jag älskar att se vad andra har shoppat, så jag bjuder på mina inköp tagna med mobben i lampjus igårkväll vid uppackningen – ett under av fotografisk kvalité! *ASG*

Bokstavshögen. 6 x thickers, nya puffisar + 3 från danskarnas fyndbord – bl.a. vita eggnoggs som jag använt huuur mycket som helst, och är enkla att klippa till bokstäver som saknas. Jag har alltså bara haft en påse innan som jag använt massor. Remarks-alfan hittade jag också efter rekommendation från malena m.fl. på kryssningen. 100 spänn för MASSOR med bokstäver i 2 storlekar. Köpte både vita och svarta. Budgetthickers har jag i svarta sedan tidigare – nu fick bruna, skrikgröna och klargula (?) följa med hem också. Undrar om det är vårkänslorna som fick mej att köpa en massa gula prylar… Annalkande påsk…

Avdelningen tråkigt med nödvändigt. Fotofix och skärmaskiner och en kul scalloped stans. Ska prova om jag trivs med den lilla cutterpeden – ibland känner jag att den stora är lite stor när man småpular inne i projektet. den är mest i vägen då. Frågan är om det blir för mycket att ha två trimmers att bolla med istället… Vi får se. Snuttig är den iallafall.

Ett embossat Bazzillark blev det, BG bokstäver och 2 Tingtura-stämplar (ko+ram). Jag tror ramen är Tingtura iallafall.
Sedan är det lite goodiebag från bussen med band från House, blommor och floss från Grodans samt den uuuursöta stugstämpeln från kortmakaren som jag förälskade mej i innan trippen. Tack snälla Maria för godiset!!

Jag knåpade ihop ett snabbt kort med stugan idag för att bjuda in våra vänner till skandalkväll på lördag. Stämpeltrycket blev inte toppen på OP, men det är charmigt det också – det syns att det är handgjort. Färglagt med PRO, Tilda och torrchalks (och Gretas smutsiga tassar som jag fick maskera med den bruna ramen….), bling med sharpien. Kaiserpärla som dörrhandtag. Svarta ramen är zigpenna som maskerar bläck från tacky-kanten.

Forma, Prima, blandade kattpapper, BG Marrakech och Porcelain och bladpappret minns jag inte vems det var – crate kanske?

Blandade papper utan rak kant, som jag har dille på att köpa, men glömmer använda.

That’s it folks!

Jag har inte scannat mina kryss-alster än, så de får ni vänta på en stund till.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.